Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Јеботе тривијално... очајно, ужасно... ко ја некад. Дај бе најдете си хоби, работете нешто, не е битно дали заработувате. Изговори секој ден, ја сум студент, ја имам за учење, ја имам модрица на левата нога, ја немам лева нога. Ме боли курац, најди си занимација, не троши воздух џабе, ебате.

Ебате безрбетници шо мислат дека се вонземска интелигенција. Ц ц ц ц... ај вака ќе се договориме. Вие сеа уживајте во тоа што го правите, ја ќе идам да завршам нешто ситно, а на крај ќе дојдам да ве потапшам по рамо за тоа што сте ми ги нашле сите мани и недостатоци на овие три реченици, ќе стојам мирно додека ме исплукате, ќе помогнам да се осеќате ко кралицата на Снежана, а кога сите ќе мислите дека сте принцот и сте ја ќариле хероината, ќе ви остаам уште неколку грама од хероинот и ја ќе продужам без вас, као што било, као што ќе биде...

Јас имам вонуниверзумска интелегенција не вонземска. Него остави тоа друго сакав да кажам од Даде хаскио пролив од ориз ја фатило :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: :pos:, а бе како запек фаќа од ориз оваа пролив дефектни црева имала :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Исто така зимава скучна е скучна е, се чекаат кученца, кученца нема таа се здебелила :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Сегде проблеми, но и пролет.

Идам да водам љубов по улици. Не прашуЈ како, ќе биде скопски.
Гласвегас се топ бенд за меланхолизирање.
Увидов како може еден фејк шминкерај да ми бил... Ај да не спомнувам никого.
Растење, пластење.
Одамна не сме се пишале, но ако. Реткостите значат повеќе.
Интуитивно - индивидуално, периодов.
Што ако, нели.
Чао.

М.

Dear,

Луѓево навистина уживаат да се постојано во центарот на вниманието бе, а зошто?? Што е тоа толку убаво:icon_eek:??

I don't want to listen people's bullshit, anymore! - колку да си кажам [па смачено ми е од нив].
.. ии ајт нека побрза малку времево, се изначекав додека да дојде денот што го чекам!:icon_bigg

Многу монотоност деновиве.... незнам како да стигнам до личноста што ја посакувам. Но си ветувам дека ќе биде еден ден.

Кајгано,
тешко ми е. Премногу тешко!

Драга

Нејку гости,ај им кажи да си идат...не се трпат...герилци едни -.- ко да не виделе чашки и чинии...бре бре бре.Котек само:icon_mrgr

I eat shit and shit what I eat.
I will eat shit until my patience depletes.
I will eat shit and still live on the street.
I eat shit and admit defeat.

нездрава работа :tapp:

Д ....
пролетта си иде лека полека, а мене носот чешма.
грлото црвено, ме чеша ме корне,а очите ми солзат и ми се замижани :nesvest:
пред матурава сеа тамам.......
едвај чекам се да помине набрзина, оти ова не се трпи.
сите демек не подготвуваат за најдобри резултати да извадиме....грешки бе.
од оценкиве се повеќе и повеќе се разочарувам, ама сепак матурант сум и мора да попуштат :baeh: ( белки)
ај пријатно

Драга Кајги љубовта можи не ми оди но затоа Англиски растурам ! :) Во последно сум расположен иако некои работи ми одат во надлона линија,утре ќе ме испитува хемија и толку... :)
Ти како си ? :back:

Драга,
Дали е можно вакви личности да има? па што се чудам секакви има па дури и тука Кајги. Не сакам да вреѓам некого ама навистина еден твој член ме налути. Јас секогаш се трудам да бидам духовита, а и тоа ми е целта, па некој што погрешно ме сфатил ме нарече лезбејка:nesvest:, остај тоа рече и многу педери имало тука на форумов(се извинувам на овој избор на зборови, ама морав да ги ставам). Ај да имав пишано во темиве други позбилни што се а не во ЧДА ќе го разберев, поради мојата тема што ја имам отворено, знаеш која. се надевам дека не се и другите членови како него, да помислат на такво нешто.

Ама,
Ти се мислам што да ти пишувам и по некое време сфатив дека немам ништо паметно да ти пишувам.
Ќе се вратам кога ќе ми текне нешто паметно.
Ае чао.

REM sleep is the sleep stage in which dreaming occurs. When you enter into REM sleep, your breathing becomes fast, irregular and shallow. Your eyes will move rapidly and your muscles become immobile. Heart rate and blood pressure increase. СЕКОЈ пат кога спијам , аман веќе се изморив ...

Драга,
Дали е можно вакви личности да има? па што се чудам секакви има па дури и тука Кајги. Не сакам да вреѓам некого ама навистина еден твој член ме налути. Јас секогаш се трудам да бидам духовита, а и тоа ми е целта, па некој што погрешно ме сфатил ме нарече лезбејка:nesvest:, остај тоа рече и многу педери имало тука на форумов(се извинувам на овој избор на зборови, ама морав да ги ставам). Ај да имав пишано во темиве други позбилни што се а не во ЧДА ќе го разберев, поради мојата тема што ја имам отворено, знаеш која. се надевам дека не се и другите членови како него, да помислат на такво нешто.

Draga,
ako saka sokajgandzhikata da odgovori na prashanjeto zoshto go smeta zborot "lezbejka" kako navreda, i dali smeta deka zborot "peder" e istotaka navredliv.
Blagodaram. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom