Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Добро утро
Понеделничкооо утро,вчера наидов на еден интересен факт за понеделниците....
"Čuvajte se ponedeljka! To je dan kada ljudi na vas najviše navaljuju, kad se poslovi javljaju sa svih strana. To je, često, dan prenagljenih zaključaka i suviše brzih odluka."
Гледаш? Ти велам јас со причина не ги сакам понеделниците :)

Bye darling :back:

Драга

Јас само да се пофалам дека од сите школи во Македонија само ние свечено денеска ќе си учиме:pipi:
Сите ќе ни љубоморат денеска, различни сме од цела Македонија :)

Кајганче!
Втора рунда учење за околу 20мин:)).Цел ден ќе ми биде заебан од старт ама ваљда ќе можам се што планирам да постигнам:)Ако не, пак ќе останувам до 3ипол:icon_lol: Веќе кога немам на што друго да се посветам и кога сите ме разочараа, ќе гледам да не се разочарам сама од себе и дадам максимум за да ги положам колоквиумиве:).Ах, студентски живот..

EДИТ:Штотуку ја примив најдобрата вест за овој месец!ОМГ!Пресреќна!!:vozbud:

Да драга, така е. Секогаш е така како што викаш ти.
Денов да пројде и више и ја да живнам, да се размрдам малце, да се откачам од обврските.
Друго, ми фали, а не можам да ја видам. Треба да чекам да пројдат овие 10тина дена. -.-
Знаеш дека стандард од утре си почнувам нова книга? Се уште се мислам што да почнам. Ајде ваљда утре ке биде донесена одлуката. Него да си се вратам ја на моите кредитни ризици, ризици од реинвестирање и ризици од оглупавување па еве ти поздрав со песнава

U GO GIRL !!!.. Скоро скоро ќе ги голтне амбисот .... :violent1::violent1:

Спротивностите се привлекувале ! - Јеа рајт, од вакви физички срања страда наивниот народ. Мај ес !! :tapp:

ЌЕ ГИ ИСТРЕБАМ, НАЈОЗБИЛНО !

513px-ZarbonElegantBlasterNV.png

Знаеш ли што?
Прекрасно е чуството кога родителот ти вели:Седи си дома,многу си болна,а ти сепак си тераш инает...прајслес.
Да,тоа што слушна,денес сум многу болна,изгледа ке бидам на болување некој ден.

Фала на одвоеното време.

чао.пријатно

Драга,
Е ние денес не учиме. ФИУУУ!

Драга
и ние денес не учиме а јас учам
wait wha?

Драга ...

почнав да предвидувам земјотреси ... :)
:smir:

Драга

Јас само да се пофалам дека од сите школи во Македонија само ние свечено денеска ќе си учиме:pipi:
Сите ќе ни љубоморат денеска, различни сме од цела Македонија :)

Не све единствени : D

Иначе Кајги времево е за никаде,највеќе мразам кога е вака тмурно. Но сепак ја сум расположен и си терам по мое. :)

Ти како ми си ? :back:

Драгааа ај ем хоуум, уххх после 3 месеци измачување во ладната Швицарска се вратив дома...енд ај ем со хапи сега одам да се видам со сите што ми недостигаааа јухуу ај лаф ју:je:

Драга Кајги,

ова писмо му го поветувам на нашиот сакан Грујо.

Драг Грујо, п*******е едно скапано, тргнете ја класичната музика од трет канал и фатете се за работа, оти има сите до еден во затвор да ве лежам. Ми се смачи да ти ги плаќам даночињава глупи, кои му текнале на твоето мало и ништожно мозоче, за да можете да им излеете мажи на лавицине кај Влада. Ако мислиш дека поздравот што си ми го пратил у она писменцето ќе ти го платам гадно си се заебал. Жими се`! Да си го поздравиш и Ице да престане да се крие по канцеларии и да ми бега ко п***а, оти многу добро знае дека ќе го најдам, а кога ќе го најдам... има за таквото да го обесам на капија, па да видиме дали ќе може да кидне.

Поздрав до Влада со песнава:

П.С. Јас нема да бидам како на сликите, па сега мислете му ја до каде ќе идете со зрнце памет!

Драга,
Само колку имам за пишување, а и една мрза што ми влегла:angry2:, никако да почнам да пишувам ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom