Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Членот CiTro во подфорум фудбал напиша :„ Ако загуби Лион од Реал,јас ќе си го избришам профилот“
Како што знаете Лион загуби,а CiTro сеуште е на форум. Тоа е класичен пример на пу пу неважи кој имаме можност да го гледаме во Македонското Собрание. Затоа драги мои,немојте да прашувате зошто Македонија не оди напред, зошто кај нас уста рекла,устра одрекла принцип владее. Или во превод лигуш до лигуш без свој став,став зад кој ќе застанат.

Драга уште надал-џокович ми остана на шедулот за оваа недела и толку после идам да се истуширам и си легнувам да спијам.Вчера се избањав и се изналежав во када и кожата ми се собра од водата после хахаха.Вечерва уште индианс велс финалето да си го изгледам на раат, после може нешто во стомак да ставама онака колку да не биде празен, идам да се истуширам колку да се освежам малце и после доаѓам и си легнувам.....толку за оваа недела

„Ако има нешто што те боли, нешто што те притиска и пече, закопај го во длабока тишина - тишината сама ќе го рече“
- Ацо Шопов

- Сајмон и Гарфанкел

„...“
- јас

Кајгано,
имаш еден член онака ти е, особено мутав, да мутав!
Откоај сум овде, он особено ми демне на профил а никоаш не ми пишал. Не знам шо го мучи, дал му се свиѓам или нешо слично стварно не знам.
Се срами да ми каже излгеа :icon_lol:

Драга,
Толку ли сум смотана, влегов во мојот профил од мај спејс (одамна не бев влезена, ок и да сменам слика) ама сега не можам да излезам:kesa:.... а ок нема врска само што најдов од каде да се исклучам ... е вистина не сум нормална. извини што замарам за ништо.:smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Драгана

Проектната треба да ја дадам оваа недела шо иде,а ја уште ја немам почнато...

Само тоа сакав да ти се пожалам
Ајт <3

72076_1654045944893_1049376527_1794756_4203474_n.jpg

Баахахахаха...I can haz funny.
Miss the creativity

Драга

Доволно е едно стркалано камче, да предизвика огромен одрон од камења.
Хронично ненаспана сум, нанервирана и ми фалат жените.
Ми рикна пецето, ќе да е напојувањето.
Душава ме стега, срцево ми е немирно и никако да си го убедам да си мирува и да не се залетува.
И надвор врне.

Passed down to you...
Конечно идејата што ми се вроди минатиот месец почнав да ја реализирам. А тоа е конечно да започнам да ги архивирам цд-њава шо се расфрлани по станот. И замисли, идеш онака и како копаш подлабоко, искачаат некои игри, филмови, програмчиња што некад ти биле есенцијални за твојата среќа. На пример Anno 1503. Играва ја неам чепнато од пред година ипол сигурно. Или пак некои омилени траки кои после скурчување ги имам запоставено во горниот дел на полицата, да собираат прашина. Убаво чувство, како и да е.
So says Saladin.

Кајганке, неам муабет во мене. Шооо ми е бе? :nesvest:

Драга,
Да прашам чисто информативно дефиниција за жена ? :toe:

Драга

Мразам коа ме лажат.
Шо би рекол чичко ти, кој не постои во РЛ, Loker, but a lies still a lie, even when it's white

On another note
Garnier_Natural_Care_-_avocado_conditioner.jpg

Косава ми е толку мека, шо сакам да ја пипкам цееееееееееело време... :)

најт најт

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom