Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано, да ми простиш ама ко к*р си станала проста, за нишо ку*ац не те бидуе.
Ај мрш!

А ја иам колоквиум за саат...
никогаш не сум се осеќал волку лошо,
не постои место на планетава кај што се осеќам ко дома ебате.
Ти се посерам на животот шакалски.

кајги да ти се пофалам за новиот ник, и да ти се пожалам на утнатиот колоквиум, мн сум лабав во последно време појма неам зошто :(

Кајги,ич не ми се учи но што да се прави. Ае одам да се спремам за тест по француски и да си кулирам после тоа. :)
Позз :back:

не е фор мори кајгано не е фер само мене ова вака при крајот на годината се ми се заплетка не е фер !!!!

Шенка,
Стварно не ми е фенси кога комшиката ме замара, а очигледно е дека не ми се збори во ходник.
Стварно го мразам погледот на продавачката кога се моли да си отидам за да не ми врати 3 денари од пееската за „Родео меко“.
Не ме интересира што правел комшијата од зграда, само зашто е моја генерација. И не, не знам што правел.
Некогаш ич не ми се комуницира со народ. Само ми се седи дома и не ми се излегува. Ми се гледа Телма.

Dear,

Етее се случи и тоа - им се симнаа маските на некои личности, конечно!Тоа го чекав, тоа.:aplauz:
Е не ќутам на лигави личности, НЕ! И самите незнаат што сакаат во животот повеќе.
Кога тогаш некој треба да им го покаже местото. Не сме должни да ги трпиме, па се си има своја граница.

..

Драга Кајги учев два саати и очекувам утре одлична оцена. :)

What'o?!

Шо филмќе да гледам бе ....

Кајганче, денес ги исполнив сите обврски освен учењево:/.Некако сабајлево не ми одеше, па ќе пробам сега пак да учам иако се осеќам ко некој да ме треснал по глава многу јако..
Бубатор станав еј. не ми се верува:).Виш ми лак!

Роб на туѓи,семејни интереси.
Роб на општеството.
Роб на системот.
Роб на својата ограниченост.
И јас имам потполна слобода?!

Аххх кајганооо овие луѓе... Што ќе биде кога ќе ти докажам дека твојот факултет е полесен од мојот, ееее јас да ги имам тие малку страни ти што ги имаш ихихииииии цела десетки ќе бидам, значи мојот факултет е многу тежок, јас многу учам, имам милион страни и неможам глава да кренам, абе што им е на некои во работа да го расправаат ова . . . што се докажува уствари ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom