Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгана

Конечно дојде и тој ден да почнам да ја правам дипломската.
Инаку незнам што ми е денес. Од кога се разбудив, без накоја посебна причина ми се коктелизираа идеали на расипништво, бекријско-боемски живот и патриотизам (со нагласен антитатаризам) :icon_lol:
Меѓутоа не е ни толку битно. Најважно е што денес е празник затоа што игра Интер, доволен предуслов за максимално позитивно расположение.

Чао душичке

Јако е кога делиш и не си ти дел и како ОСТАНАТИТЕ. Ја надминуваш убедливо масата, која се мачи верглајќи во калта на пропаста и безнадежноста !! FULL FOCUS :vozbud::vozbud:

Well, well, well
Океј, еднаш засекогаш би сакала да ми се расчисти дилемата околу тоа зошто луѓето едноставно не комуницираат меѓу себе и зошто јасно не си ги отворат картите.
Не сум нити баба Ванѓа ниту Дуле, нити Клеопатра, за да можам да знам што се случило, што се случува и што ќе се случи.
И зошто ооо зошто, кога ќе затвроиш и заклучиш некоја врата, мора идниот ден личноста поради која си ја заклучила врата да ти тропка?
И ... what do you want from me?
Тмурно-напет-глуп ден!

Кајганоооооо стигна првата рата од продолженве стипендии :icon_mrgr
Алелуја, да се молиме дека ќе има предвремени избори па да ги исплатат сите рати, иначе којзнае дали ќе дочекаме :)
Сееднои, среќен сум многу :) Се чувствувам задоволен од себе...
Походот кон чистењето и на третата година продолжува :icon_mrgr
Засега се оди по планот <3
Ајде уште овој потежок семестар, па следна година ладич :icon_cool
Иначе супер сум и онака...
Малце времево не ме расположува, ама па не ми ни смета. Чекам да помине утре, па да си се видам со љубовта, па со дЛугалчињата итн...:wub:
Сабота е денот<3
Али тешко дека ќе ја надмине минатата сабота...
24/7, да се знае кој се д бест :back:
П.с. си најдов од оние тетраткине од прво одделение низ дома, тие плавите што се за почетно пишување. Дел од нив после 15 години ќе ги користам и на факултет :pos:
Поззззззззззззззз:back:

Дефинитивно Сајбер е најзаљубен :pipi:
Драга,конечно добри вести да слушнеш.
Вредеше да се чека,секоја нервоза секое нетрпение ни донесе срека .
Само што мене ми останува спокојно да го чекам денот кога дедо ке се врати здрав :pipi:
И да врне снег....
ама со дожд
То би било то.

Јајцестаааааааааа :)

Оддамна ти неам пишано ма,шо праиш,како си ми?

Денеска болен сум и не бев на училиште али затоа дотата ја здивев !

Иначе интересно беше вчера у школо,со другарчињава што се по фудбал напраивме една игра и то иде вака :
-Типуваш кој ке биде шампион у Англија,Италија,Шпанија,Лш и Ле и на победникот му купуваме дресче од неговиот омилен клуб :)

Абе фенси клас сме си :pipi:

Ај сеа да не те замарам ке идам до продавница сокче да си купам :)

КиСсЧеНцЕ КуКлО!

Драга,

Не ја сакам нована професорка и точка!!!
Може и она не ме сака мене :pos: ама паа стварно не можам ич да се адаптирам на неа и нејзините нови начини на предавање.
На времево незнам како не му здосади веќе се истури од врнење.Инаку добро сум, но сум била и подобро не можам да речам не. Ги сакам мојве, ко да знаат дека ми треба нешто за да ги отргнам мисливе од една работа, па пријатно ме изненадија во прав момент :)
И да фалии.... you know what !
Идам торта да правам,го најдов рецептов во едно списание и ме привлече името.Се вика "Француски колач"
Баш ме интересира што ќе излезе на крај :)

Bye bye:back:

Кочи да не закочиш да ти ебам и интернет и претплата, овај пак на 23 ми иди за сметка да платам, му објаснив убаво дека пари не давам се до последниот ден од месецот, е Недела било е што да правам ако е на процент за секоја наплатена сметка....
Фури ветер низ мене ладно е аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааауууууууууу уфффффффффффффффффффффффф .

Чувство на смиреност и моќност и убавина, поминасв до кај баба Н. да ја видам како со операцијата на едното око другата причина беше умрев за мочање до дома ќе требаше од мост да мочам директно в река то е не се издржува. Имаат директна бесплатна мобилна линија со мајка ми едната полициски другата воен број и по два саати муабет прават и оваа старав знае се како центар за собирање на информации за разузнавање е. Добро е окото се растрчаа деца се развикаа баби и дедовци и мораше да смирувам ситуација, сите мали деца баби и дедовци мирни да бидат оти ќе се налутам. И тоа денот беше успешен со работа ова она кучето нахрането и толку....

Јо...
Понекогаш си седам дома на топло и си размислувам, зошто мора денот да трае само 24 часа.?
Ми забрчи телефонот. :) А арно си го гледав Planet Terror на Robert Rodriguez. Одамна го немав гледано, нели де.
И да, утре ме чека убав ден. Пак ќе вее ситно снегче....

Можам, ама не сакам. Зашто? Не вреди. Појасно? Фала.

Сакам да ги убијам сите снегулки и на облаците да им маанам бокс.
Ми се глеа Френдс успат.
Ми треба внимание, се осеќам запоставена.
Иам многу глупости да напраам до петок.
У субота на лизгалиште идам.
Досадна си.
Ај чао.

Драга

Да те запознаам со ...

И едвај чекам да дојде следна среда, да си го расчепкам воа животов малце :)
Утре сум у Бардовци...:vozbud::vozbud::vozbud:
Статуси на фб: „Ако не се вратам утре, ме задржале“ :pos:
Ние ијаме две планирани задржувања, една си замислува дека е принцеза, другата кралица...
Овој третиов е нарцисоиден... :)
И такој....

Уморно ми е :icon_bigg

Ако згрешам уште 1 (еднаш) може да ме убиеш (смрт, прекин на живот), ти и овие другиве иљадници членови (освен Магде.)

Да идам или не, утре на факс?

Ма што те прашувам тебе, незнаеш ништо...

милаааа....

....прекрасен филм сум гледала... Ќе ти го дадам да го гледаш и ти.
Туку да те прашам, што е работава со луѓево!? Зошто сите се прават наудрени и "не знаат" за работи кои самите тие ги прават.
Кулирам, со ништо не се замарам, не знам зашо.. А знам дека делувам поинаку, патетично...
АЛи тешко ми и глупо ми е сфаќаш!???

:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom