Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Добив посебна дозвола за плукање.
Следниот пат коа ќе му се приближи другарка му, ќе ја плукнам!!! Не ја можам органски!!!!!
фффффффффффффф >.>
Утре треба да го почнам дневникот а уште неам најдено асална тетратка... хмммм.. А ијам дневникопишувањефобија...
Ау да, бев на електрашки предавања денес.. 1+1=2... ако сакаш да знаеш!!!!
Фини анфитеатри имет...
А во четврток сум у Бардовци, моли се да ме пуштат дома да си идам... Возбудена сум, али има време до тоаш, ќе ти се возбудувам подоцна...
И мислам дека време ми е да сум богаташка, сфарно сакам да си купувам ствари миљон.. ко парон прееска у веро со тие пердувестите хехе....
хехе

Овј дн само слушна една жена на улицу кд кажа “па убаво е нема никој“, и ништо друго. Не сам ни сигуран дека она га тој кажа, али слушна га од негде. А цело време сам натам-навам по улице.

Кајгице срце мое... денес значи се осеќам онака ко потресена.... сфаќаш.. ко шубе ми е некако.. незнам.. ко не убоо така... ко стра... сфаќаш

Некои жени се такви змии и така вешто касаат што кога ќе осетиш отровот е веќе по цело тело...

Драга Шенка,

ХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХХААХАХ ееееееееееееј какви се овие денови, кога се будам и кога се смеам и сум среќна и исполнета и најголемото исполнување на животот ми е доволно. Тоа што живеам! :)

Учам Шенка, научувам од искуствата, така што можеби ќе биде подобро, можеби ќе можам да поработам на она што ме прави среќна.

Некои жени се такви змии и така вешто касаат што кога ќе осетиш отровот е веќе по цело тело...

http://www.google.com/imgres?imgurl...age=1&ndsp=12&ved=1t:429,r:4,s:0&tx=181&ty=85

Ваква змија :vozbud:Види ја срцка е :pos:

О да драга,каква прекрасна нок,пак сакам <3
Нека си врне врне врне а јас полека да тонам во сонот...
што убаво е така кога донесеш некое решение...
Тик так тик так,времето истече.
Жалам...

Драга Кајги,и мене да ми тргни со школово еднаш :) Расположен сум максимум и неможам да дочекам да дојде 20:45 ч :)

NOW I'VE REACHED MY ELEMENT, U BETTER MOVE OVER !! :vozbud:

Зае*ано е кога си имаш работа со леви луѓе, полеви и од тебе .. Не знаеш шо му е на шала, шо му е сериозно. На крај сепак, испадна ГРЕЈТ ! Ааа и инфото шо допре до мене денес ми влева надеж и самодоверба. Второто ГП и официјално започна !!!.. Мора да се истребат !

Баш би сакала да бидам малку покреативна ама единственото што ми се врти во глава ми е : НЕ МИ СЕ ВЕРУВА, АБЕ АЈ НЕ ЗЕЗАЈ, НЕ БЕЕЕЕ ШО ТИ Е, НЕ Е МОЖНО, НЕ СЕ ДЕШАВА И слично.

Ова не е нормално!

Абе...иам план!
Добар е.
Досеа сум немал толку добар план.
Ми треба арсен,гане и кутија sleeping pills.
Прво,убао ќе ги исплачам солзите шо ги држам сиве овие години.
Второ го зачинуем џоинтот со арсен,го пушам и се накљукувам куп sleeping pills.
Како и да е,заспивам,за последен пат ииииии па ќе видиме не?
Ај,dreadful си,тибам кожата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom