Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано,
ваков задреман, стануам да го изгасам компјутеров. Коа случајно фрлив око низ прозор и што да видам, надвор врне снег :pos: :pos: :pos:

Се мрдна и времево начисто.

Proud enough to be called arrogant.
Checked.
Greedy enough to be labeled a thief.
Checked.
Angry enough for me to go and hurt a man.
Checked.
Cruel enough for me to feel no grief.
Checked.
Dirty enough for me to lust.
Checked.
Jealous enogh to still feel envious.
Checked.
Lazy enough to sleep all day,let my life just waste away.
Checked.
Selfish enough to make you wait for me.
Checked.

Јебига,понекогаш стварно се пронаоѓам во лирики...

You can't heal the wounds in my soul.

Јебига...
63e33a7b_1c2e_297a.gif

Драга,
Многу ми е драго што повторно си жолтка (:
А драго ми е и што помина тестот Математика.
И што полека, но сигурно, доаѓа викенд.
И што денес имавме 5 часа.
И што и утре ќе имаме 5 часа.
И задутре.
А и викенд доаѓа, кажав тоа? :)
:smir:

Море,
идам да легнам,ти сега крши глава :)

Д.
ми се спие, а не можам да заспијам оти секој момент мислам ќе се угушам :nesvest:
пак не сум на школо.
ја примив последната инекција, па ќе видиме вечер каква ми е состојбата.
малку ми е досадно, стварно не знам што да правам.
ај сепак ќе одам

What? Нема цитирање motivational bumper stickers today?
A баш ми требаше. Паѓате на иновативност.

Оh, и дАрКо е болен. По 17ти пост, исто.

Одам да пробам да останам позитивен. Like Santa Clause. On prozac. At Disneyland. Gettin laid. збор. точка. ком?

Драга К.

Кај форумџииве последно време приметувам поголема заинтересираност за религија него за секс, отворив тема за некои неостварени желби во сексот мене и усте на неколку форумџии ни олесна си се искажавме, или не им недостига ништо или па се премногу религиозни за да имаат настрани желби а? Или мене некој круг на Данте не ми бега? Среќа форумов политика ти го тргнаа инаку мамата имаше да отиде се у пм..
Ај поздрафчич се надевам дека ќе има некоја интересна дискашн до кај попладне ...

Л Л М:back:

Ж‘та таа мори..
Се осеќам ко надвор да е Есен, а снег врне и на Есен не заборавај.. Е ако ја заебав пак јас па незнам.. Нема шанси пак јас да бидам крив, но никогаш не вели никогаш се е можно..
А на стари навики се враќам како никогаш да не сум пробал да ги одвикнам.. Чуден ми е ком. деновиве, или пак јас сум чуден..
Luv sick (Nujabes).. немој не ме радуј..

Ќе ти кажам како се чувствувам преку слика
1241427377NHPXax.jpg

Е вака :toe:

toblerone-chocolate-bar.jpg

И ќе јадам едно вакво за сила :icon_lol::icon_lol:

Кучето мое освен јас друг никој не смее да го вика џукела јасно? И се рабравме и ми го купија тоа што сакав да си го купам јас за мене, така требало да биде кур така требало да биде. Во чаши за вотка пијавме ракија повеќе собира во нив и корнишони кисели за мезе. Сите за жирант човекот го бараат мој совет немој жирант да бидеш кредит без да имаш земено ќе враќаш. А и слегувам надолу одоздола чиче го фатил мачорот за опашка на одручек го избегаваат колите да не го удрат оти оди цик цак да не го погоди митралезот како во воениот филм кога ќе протрчуваат низ отворен простор. На две метра од мене ја исправи десната рака во форма на бокс и право со нејзе во моите гради. Си се погледавме малку една секунда си продолжив по патот. Е и бабите ме користат како плашило за да ги плашат внучињата мали кога им плачат по улица, еве ќе те кара ќе ти се налути и имам доста смирувачки ефекти тогаш којзнае колку страшно изгледам во нивните очи.
Значи кој глуп потпис го има овај сега ќе скролнам надолу да не го читам и ајде една весела:

Мала,
do I look like an idiot? Okay, I know I do. Lets try again-do you really think that I'm an idiot?

Многу се нервирам кога некој ме тестира зашто уствари ич не знам како да се поставам. Дали да реагирам како што се очекува од мене, или онака од инат спротивно?

И треба да проверувам крв, знаеш што значи тоа нели? -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom