Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Многу мрзам ко ќе се расонам после миење зуби.......
Многу !
На една добра песна,идам ја у кревет.Ваљда брзо ќе ме фати дремка.
Зз <З

Кајгано!
Не заспав! А знаеш шо се случува кога немам спиено цела ноќ? HYPERACTIVE ME, ALL DAY LONG! Епа многу ми е жал за сите шо ќе се сретнат со мене денес...
:smir:

Портокалче,

што да ти кажам. Не сум склопил око... Зошто? Намерно, да го поправам биоритамот. Затоа што не пијам кафе, јадев со шеќер од лажица... во 5 саат сабајле, да... Играв DiRT 2 во кревет, и гледав ЈуТуб... У пиу мау. Хах.

Драга,
само да испијам кафето да испушам 2-3 цигари таман да се расонам,
па да почнам да пишувам по тебе,
па после да се фрлим на изучување на клеткине, страшна работа са!

Драга..
само шо го лапнав кафето...оп шо ќе видам...другарка од основно на фејсбук ми пишуе ко гром од ведро небо...а 2 години контакт никаков немавме..во чаршија ме одминуеше..искрено мило ми е само се чудам мислам дека и треба нешто..иначе денов преубав ..ќе глеам со женската да шетнам!

Драга

Miley Cyrus.JPG

И јас бев ваква на времето,ама сега си ја оштетив косата до крај :(
Енивеј,за неколку недели се ближи најважниот ден во мојот живот.Тогаш ке дознаам многу работи кои до тогаш ми биле нејасни,па сега како е пишано така нека биде,ама сум оптимист дека ке се случи тоа што сакам,а само ако се случи е тогаш ке дојдат моите 5 минути ама ке траат долго.
Се молам на Бога се да биде во ред :pipi:

Поздрав:back:

Драга,

Ете ме мене пак :) Деновиве послабо ме има зошто интензивно ја спремам проектната.
Но ете при крај сум па најдов време малу и за тебе :) Времево љубов драга е за шетање.....:pipi:
Бтв сакам да видим некого знаеш?
Ај чаос... Мрш се наљутив :P :back:

Драга,
денес колегијалност на ниво. Браво за „фините“ колешки, секоја чест.
Јас пак учам и веќе ќе пукнам не можам тешко ми е, т.е. не ми е тешко толку, колку што ме фаќа мрза.
Ај идам да се фрлам во прегратките на книгата и знаењето.
Поздрав:jaj:

Драга,

Абе пааааа... не мора вакa да биде. Да имав некоја натприродна моќ.. хуху, што убаво ќе беше (6). Каде ми се смајлињата?!?! Уф и тебе те мрзим на моменти. Ај пријатна вечер имај си.. Чао.

Кајгиии еве ме и менееее..
Нема никој ни на мсн ни на фб ни нигде за муабет на свите им се спие...знам дека е утре водице и дека треба да стана рано да ида да гледаа како се фрља крсот ама па немора да замина свите одеднаш нека застане некој и со мене муабет да попрае...не ме сваќаа дека ми е досадно многу и дека сакам некого да замарам сега одма веднаш? ама тоа е тоа изгледа ќе морам и ја порано да си легнем вечерва утре ме чека многу напорен ден прво зубар па после имам работа до Скопје па после сум слободна. А да забраев и ако станем у 10 ќе идем до црква да видим шо има дали има нешо интересно :D и такеееееее ај идем да побарам жртва ако не најдем на спиење :(
ај сеа чаос :pipi: :back:

Страф ми е... Нејќам да се врзвам, знам дека ништо нема да биди, а ако биди ? :vozbud: Убо ми е вака, ама фали малце така да малце похрабри следниве месеци или можи и побрзо. Шознам да видиш како :pos2::tapp:

Еј кајги да не ми си скарана ти мене ? Где ми је смир иконата ???

Dear Kyge,
Немам спиено 31 саат у пм. Само да ти дадам совет пред да си легнам: Никогаш ама НИКОГАШ немој да го чистиш лицето поспана. Пошто наместо лосион може да земеш ацетон.
What an experience :vozbud:
Чао мадам, бегам јас да го фаќам сонот за Хавајските острови.

Драга.

Не навистина не мора да биде вака....Има дел од песна оди вака -А ти си многу наивна што им веруваш на ситее
- It reminds me of someone, you know?
Ама откако ме послужија со врело кафе, а останатите работи јасно ми ги сервираа на табака пред нос,
мислам дека треба да сватам како стојат работите.
Цела ноќ филмови гледав , сега сум и ненаспана !!!

Ајде гушни ме,
ова ми личи на добра причина
да се предадам и стиснам до тебе....

Бај бај :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom