Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ама,
Today was a beautiful day :)
Еј, започнав да играм CS!
После 5-6 месеца...
I still got it. :)
И така, за утре сигурно иаме нешо за учење, ама мрзе ме.
Иаме слободен цртеж да довршувам, го цртав Еминем, разбираш. итс оукеј.
Позз.

Драга

Од денес почнав со факс, бев на прво предавање уште од 8 сабајле и гужва гужва гужва исто како и лани на некои предавања(не на сите). Требаше да одам и од два ама ме мрзеше и си останав да пишам тука, а башка и полесен професор имаме по тој предмет, ако може така да се каже. Си сварив кафе и си кулирам по станот.

Драга се извинувам

Грешев. Најважната работа заборавив да а кажам денеска, се запознав неодамна кај тебе(на форумот) со една колешка и денеска официјално, лично се запознаме. Ни на економски ајле колеги сме, па од толку што сме ајле и по форуми се запознаваме. И така се надевам дека ова е почеток на едно добро познанство.

Ова ми беше статус на ФБ демек, ама...
Ме мава у глава и срце.

Ми се иде на факултет. Да повторувам лекции подвлечени со џиш пембе маркер. Да јадам сув и ладен ѓеврек. Да си одам пешки накај дома, и по пат да сретнам познаници што само ќе ми кимнат и одминат. Да собирам се` и сешто во ташна, од фискални, пенкала, индекс и изгрицкани тетратки. Да се возам со 19ка заспивајќи...

Ми мириса надвор, на сеќавања. Колку може да боли тоа, у п.м.
И еве, жива, здрава, со кило февекс околу мене.
Скоро пуна месечина.
Кретенски промени, хаос во глава, скоро 3 месеци.
Кого лажам јас бе?

Кара миа...
Многу нови луѓе во мојот живот :) Многу нови работи, МНОГУ НОВИ ПРЕДМЕТИ И УЧЕБНИЦИ!!! Студирам веќе една недела, а колку имам за учење леле леле...
Да те известам..уствари нема што да те известувам си знаеш како идат работите со почетокот на секоја школска година :)
И дај нека престане да ми тече носов! Уште ова ми фали!

<3 добри слушатели :pipi:

Се разбудив со длабока желба за дебата или мрсна дискусија која ќе ми биде тешко да ја освојам.
Добив беден фидбек. Изгледа дека многу луѓе знаат да се скршат ко суви гранки пред CAPS LOCK и мојот rage во однос на дискусијата. Дури и ако не бев во право.
Не се осеќам јако.
Се осеќам лејм.

Драга Кајги,

Понеделник `ко понеделник, смешен. Нема дожд, џабе го чекавме на прозор `ко мали дечиња. Си најдов куп обврски за оваа недела. Иако сум за никаде, полека ќе треба да се вратам во колосек. Си купив тоа што требаше да се купи, некои работи се средија малку и сега чекаме на готовс (ама баш `ко да чекаме седмица на лото). Утре треба да станам порано, за да имам време перикава да ја средам :pos: и ... многу сакам кога е вакво времето, ајде нека заврне! Вчера на пиво беше малку за никаде :pos: среќа моиве не се досадни `ко дојденците кои креваат нос демек видете не чудете се, ама... нема кој да ја види и кој да и обрне барем трошка внимание :pos: приметив дека сме станале ептен сеирџии, ама ако. Видов дел од некои слики ааааааај интересно, нема да коментирам повеќе, за да не забегам. Убав период, само да не беше онаа тупа глупа: сакам зелено да ми е се` и со зелено да се обоиме (ова е дел од новата верзија, ја средивме додека чекавме да падне дожд). Досадно ни беше, па си го испеавме хитот без дожд. Мислам дека е крајно време да намалам со педалите, малку рачињата да работат повеќе, устето да си го зачепам, оти ако пак се изалапачам онака има крв да падне. Не смее да ми се случи онаква глупост, ниту на сон.
Како што очекував на састанак, куп нови работи проследени со џагор (вриштење) и смеа. Младите аздисуваат, старите празнуваат :pos: секој си фатил свој круг и си се врти околу него. Интересно е што сфаќаме што се случило, ама со мало задоцнување од месец или два, ама барем сфативме. Драга, ќе мора да се менува нешто.
Денес помина денов, ајде уште малку :vozbud: па пак нова година :pos: Кога помина годинава?! Ова ми беше навистина тежок период после се` што се случи. Речиси да немаше добри работи, се додека еден ден не ми се споија жичките :pipi: На моменти ми текнува се`, ми текнува на некои луѓе и се осеќам дека живуркам. Ти кажав за гафот? Не сум ти кажала :pos: Да, знам, супер влијаам на околината, паѓаат `ко крушки :pos: Драга Кајги, онаа ми се јави после 2 години, па раката ја напукнала, паднала на мермерот кај нив. Лошотија сум и се насмеав, ама не можев да се воздржам!

Драга Кајги ќе си нанкам покасно сега само да ти кажам дека... си знаеш! :back:

Ајде биди ми поздравена ...

Драга!
Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.

Факс денес топ4е.хехе.озбилно.жими матер кул беше.хаха.

4@0

CARD GAMES ON MOTORCYCLES.
Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.Мини Морис.

Е кајгано... Ќе речеле после новите работи тешко се прифаќаат... My ass, тешко.
Се осеќам како детенце во слаткара... Ама у некоја џамбо слаткара со миЉон различни колачи, рум штангли, бајадерки, мачмалоу, не многу шербетести тулумби, чоколадирана баклава, пралине, шери, крем бананки, чоколадни и карамелизирани торти и што ти уште не...
Ќе се шекнам од толку вкусови, знам. Ама, шо да праам коа благото ми е у крв...
Чекај бе... ова метафора требаше да биде не мојата желба за благо.

Anyway, убајни е денов во целост. Смеење, пак смеење, еуро-кремче, филмче, смеење, тако - чипсче, благ стрес (!!!), чоколадна тортичка, кикиритки, смеење, муабетење и куцање на тастатура во доцните вечерни часови.

Ах, колку сакам благо. Ама мноооогу!

Кајгано, утре у 8 треба да бидам со ококорени очи. Треба, ама нема:)

Ојдов јас, а ти седи си тука и читај ги искуствата на другите:)

Гладиус :smir:

This is why we do it this is worth the pain
This is why we bow down, get back up again
This is where the heart lies this is from above
Love is this, this is love
Love is why we do it love is worth the pain
Love is why we fall down, get back up again
Love is where the heart lies love is from above
Love is this, this is love

Ете така, ајде сеа мрш!

Kajгано,
треба да легнам да спијам, а не ми се спие а треба да станам рано сабајле.
Да не знаеш некој начин за побрзо заспивање?
Да бројам овци велиш, епа ај да пробам...

Прекрасен беше денов, апсолутно прекрасен... ама чичко Марфи е секогаш тука да се погрижи да не останат така работите. :( Грдо е... грдо е кога остануваш сам меѓу 4 ѕида. Грдо е кога мислите ти се како рој од пчели. Грдо е.

ДК,

ти реков дека нема да гњавам повеќе никој, нели? :)
ќе бидам кон сите ист. И ненаспан уште. И така и ќе остане :wink:

Почнаа напорните денови. Ah well.
Барем вечерта беше убава и забавна. :)

Peace out.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom