Драга Кајги,
Понеделник `ко понеделник, смешен. Нема дожд, џабе го чекавме на прозор `ко мали дечиња. Си најдов куп обврски за оваа недела. Иако сум за никаде, полека ќе треба да се вратам во колосек. Си купив тоа што требаше да се купи, некои работи се средија малку и сега чекаме на готовс (ама баш `ко да чекаме седмица на лото). Утре треба да станам порано, за да имам време перикава да ја средам

и ... многу сакам кога е вакво времето, ајде нека заврне! Вчера на пиво беше малку за никаде

среќа моиве не се досадни `ко дојденците кои креваат нос демек видете не чудете се, ама... нема кој да ја види и кој да и обрне барем трошка внимание

приметив дека сме станале ептен сеирџии, ама ако. Видов дел од некои слики ааааааај интересно, нема да коментирам повеќе, за да не забегам. Убав период, само да не беше онаа тупа глупа: сакам зелено да ми е се` и со зелено да се обоиме (ова е дел од новата верзија, ја средивме додека чекавме да падне дожд). Досадно ни беше, па си го испеавме хитот без дожд. Мислам дека е крајно време да намалам со педалите, малку рачињата да работат повеќе, устето да си го зачепам, оти ако пак се изалапачам онака има крв да падне. Не смее да ми се случи онаква глупост, ниту на сон.
Како што очекував на састанак, куп нови работи проследени со џагор (вриштење) и смеа. Младите аздисуваат, старите празнуваат

секој си фатил свој круг и си се врти околу него. Интересно е што сфаќаме што се случило, ама со мало задоцнување од месец или два, ама барем сфативме. Драга, ќе мора да се менува нешто.
Денес помина денов, ајде уште малку

па пак нова година

Кога помина годинава?! Ова ми беше навистина тежок период после се` што се случи. Речиси да немаше добри работи, се додека еден ден не ми се споија жичките

На моменти ми текнува се`, ми текнува на некои луѓе и се осеќам дека живуркам. Ти кажав за гафот? Не сум ти кажала

Да, знам, супер влијаам на околината, паѓаат `ко крушки

Драга Кајги, онаа ми се јави после 2 години, па раката ја напукнала, паднала на мермерот кај нив. Лошотија сум и се насмеав, ама не можев да се воздржам!
Драга Кајги ќе си нанкам покасно сега само да ти кажам дека... си знаеш! :back:
Ајде биди ми поздравена ...