Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Мојо тим губе, оти ма отииииииииии?Ај да се надеваме дека Пеп ке им даде добри инструкции за у второто полувреме, киксови не ми се гледат!!!!!!!!!

Драга,
Денес имав страшни кризи да дигнам телефон некаде каде што не треба за прв пат после 3 месеци.
Ми треба некој да ме мава по глава кога ќе ми дојде таков ден.Виктор виртуелно ме прекорува,ама ова беше посилно од мене!Како ли издржувате бе луѓе да не се јавите?
Патем...како можеше ни еднаш во толку месеци да не кренеш телефон.Што срце ќе имаше!
Ова ти е разлика меѓу жена и маж,ебате лиглите што не создале ебате,се мразам себе си!

Драга...

сакав да те прашам дали да се напраам ѓубре вечер или не ама ми текна дека последниот пат кога го поставив ова прашање не знаев кај ми е главата и одвај стигнав дома ... секако не ни памтам како сум стигнала, ми раскажаа ... така да нема да ти го поставам прашањето ... ај отидов, да не ми кидне бус4ето

ФК Вардар-ФК Скопје 1-0
Евертон-Манчестер 3-3 & Арсенал-Болтон 4-1
Чезена-Милан 2-0 Барселона-Херкулес 0-2

Што има поубаво кога тимовите што ги сакаш тепале, а тие што ги мразиш изгубиле??? :icon_mrgr
И како за крај, нека поцркаат тие што гордо со недели го носеа српското знаме по аватари, на мсн, со топици српски, Турција-Србија 83-82 :bip:
Убав ден зар не????

А после убав ден секогаш иде тапа ден на секое поле, али знам дека утре нема да биде така :back:

Кара миа...
Не ми се губи ма! Безобразница една низаедна!
лав јууу

епа кајги...
во последно време...многу некако си ги сакам другарчињата :pipi: ама онака ептен другарски ебаго :tv:

Кајго,
ова ја нешто сум пијана или ти се’ дупло даваш?
baцki4

п.с. ај ма да ти титнам :(

Кајганоо, да ти се сневиди у ова времево, кај ја заебав ногата сабајле уште времево ми прави дополнителни ревматични болки. Ти да заспиеш сега место мене бива? :tapp:

К, утре сум на свадба :vozbud:
Прва после три години, еј... Многу време е тоа.
Како и да е, денес пробата ми дое како припрема за утре... Ќе се изнаиграм, ќе се изнавеселам, и кај 4 попладне ќе си дојдам дома да си легнам.
Да, малку е тапа шо е денска свадба, ама и на таквите има супер атмосфери.

Less emotion, better condition... Nice... I'll use it more often. It feels good... It feels right.

p.s. Мислам дека највеќе постови ever напишани на една страна има на оваа. Само што поубаво е што не се гледаат сите :smir:

Гладен сум мила, ама нема да веруваш колкусамо ме мрзи... да станам и да ги напаравам тие десетина чекори до кујна и да си земам нешто за јадење.Нееееееееееееема шанси.Креветот е на 2 метра од мене а јас сум мртов уморен...Мислам дека знам што ке направам.Денес пак нешто те чепкаа а?Те немаше едно време мислам.Уживај си знаат тие ке те опраат.Ти си национално богатство на македонија..никој ништо не ти може...good night..

ДраКа

Никој,и никако не може да ни забрани да го бодриме ВАРДАР !!!

Него слушам турците маму су им јебали еј. :icon_mrgr
Така треба. :)

Каков ден! Нешто ме наваксува тага за некои лоши спомени, одамна заборавени сеќавања за првата љубов... Можеби затоа што кога го сретнав видов дека животот во него згаснал... Чудно е како после толку години во мене не затреперува ништо за оној за кого и живот ќе дадев, кој ми беше цел еден свет... Чудно е... Само длабока тага за чедото кое му згасна на раце, за кое пред сто години сонував дека ќе биде наше... Боже, боже... Ми доаѓа помисла дека сум имала среќа што никогаш немав прилика да бидам со него или не дај боже да го поминам животот со него... Кој има сила да поднесе ваков миг? Каква себичност од моја страна! Прости ми Господе што сум себична, но ете, денес кога го видов, осетив тага за него. Не сакам да сум му во кожата. Не сакам да сум имала таква страшна судбина!
Колку ми е убав животот! Денес разбирам дека кога се жалам и мрмчам со денови, или ми недостигаат пари, време, рамо за плачење, нерви, сила.... јас сум среќна! Ете ги тие два пара рачиња околу мојот врат, звучен бакнеж на образот.... и смеа која звучи како река... се околу мене е живот!
Чудно е нели?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom