Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Задоволен сум од денешното утро морам да признаам. Само сакав да те поздравам, да не ме мислиш.
Имај си убав ден како мене зошто да не.

Д.
со овој ајвар ме потекоа :nesvest:
цела улица, цела населба, цел град мириса на ајвар.
некој пиперки лупи, некој меша ајвар, некој меле, некој јаде........

ај заминав да ручам

--- надополнето ---

п.с. од утре сум 1ва смена. како ли ќе станам од 6?!

Драга ...

Аако помислам некогаш да пишам порака на луѓе што не треба убиј ме

Донки Конг,
Среда, Четврток, Сабота, Недела. Петокот не сакаа да ни го споат маме и јебем.
Ама пак е добро, 4 дена одмор. Ќе треба да пишам домашна. Ама мрзе ме.
Ејј уствари иаме само една лекција по Македонски. Тој професор, гад у пм.
Цел месец прва смена, рано се станува. Мина летото кога седев до 5 сабајле...
Ајде поздрав, мрзе ме више да ти пишам.

Драга Кајги,

Од кај да почнам?! Се ошишав вчера! Сега сум им била ко Клеопатра :pos: На веселбава беше лудило, а денес на Водно хаос. Леле колку топ сум си поминала вчера. Драга вчера беше прекрасен ден! Велат по весебата се гледа како ќе биде понатаму. Драга, ќе им биде супер! Само, денес се` ме боли, ама ќе помине. Леле колку ја скратив косата :pos: ама прекрасно ми стои, прекрасно! Идам да видам што си правела денес, прееска почнав ама сум заспала од замор :kesa:
п.с. сабајле кога станав бев малку засипната :pos:

Драга Кајги сеуште сум под импресии од синоќа, па затоа денес те поздравувам со една прекрасна наша стара убава Македонска песна

Го нема фри серверот кабли пуштале па другиот нестабилен ќе бил, па што е стабилен два пати сецна документарецот додека се симнуваше. Па се пишува ви благодариме многу затоа што интернетот ни го израмнивте со евроскиот, а од тоа админстраторот од пофалби се стопи само за вас работиме за да ги подобриме условите на корисниците на нашиот интернет, лигушка работа да ти ебам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
На темата дали ви недостига фри серверот пишав: Кога е на гага и киселината е блага :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
А на што да ги потрошам 120 гига, не ми требаат....

Супер времево шетнав малку Недела ден нема гужви патот го ископаа што го ископаа за споменик ќе почекаме. Се планиара 6 гајби пивски за томато досега има 4,5 па кечап правиме со 22 килограми домати, ајварот и лутицата ќе чекаат на ред, едно прасе, пола теле, две канти бело и една биено сирење, 4 вреќи со ореви лупени, две канти со руска салата, една со цвекло, два тони вино и 100 литри ракија.....

Кад ми веч причаш иза леџа, можеш и да ме пољубиш у дупе. .!.

За сите срцки без свој живот. :back:

Јас се чувствувам фантастично. Никад боље. :pipi:

Драга,
Си знајш ти. Можи очеквав малце поќе, не ме задоволва само ова, ама не се жалам. Има време за то. Уште цели два дена. Два дена.....два дена.....не, лажам, ќе полудам. За два дена де. И пак лажам, да се жалам. Го сакам то неубо чуство како пред 4 години. Ми треба. Вака не е ништо посебно. А треба да биди. Ме сфаќаш де. А и да не. Миегајле.

А и то другото, и то си знајш.

Кајганче!
Абе факултет ко мојов нема нигде!Скраја да е, ако стават информации за уписи нешто или распоред барем.Скоро сите факултети се известени пред недела дена, само кај нас има затишје.Сеа ќе морам да се влечкам до sидинине за да полјубам врата ако има уопште стаено распоред.Таман ако имам време и пасошот да си го зеам(ха-ха).
И така ти викам, последни денови од распустот, не знам што попрво да напраам(а имав цело лето али ај) а и некако страв и трема ме држи, како да сега прв пат се среќавам со факс:).
Особено па со праксава, уф, шта да ти причам.
Се шишав, конечно, ете една промена кај мене, јеј.Ми викаат сум ослабена, а јас не верувам на огледало а немам вага дома -.- .
Залади, тоа ми се свиѓа, конечно ќе си ги носам дуксерите ^^.
Па тоа е, отприлика што имав да кажам.
Ако ми текне уште нешто ќе си се дополнам:).
Baci:back:

Драга,
ради мајн оун сејфти и официјално бирам
аграрна
политика, биќу
агро
културна.
Иначе ич не ми се поаѓа бе. А се поблиску е средата. Мрзим недељу због среду. Као покварена плоча сум...
Ајт па-па.

Кара миа...
Епа вака, многу убав ден! Ти текнува тоа шо ти зборев пред некој месец? Епа да! Нели? хаха
Секогаш е така.

Иначе запознав луѓе што ги знаев само од фб и за чудо не се разочарав од нив као што вообичаено нели се случува.

ALADIN2.jpg
Аладин никогаш не лаже нели? :)

Иначе ти како си ми, добра? Ако ако...

лав јууууууууу

Си одиш дома, се враќаш назад, па тргаш напред, секоја улица со матна перцепција ти изгледа исто.Се спремаш за финалето и те известуваат пет минути пред да почнат огнометите дека треба уште една генерална проба, зошто нели ова не е обична претстава од ефтина продукција, па пиеш мартини и се газиш од смеа.Јас мојата драга, ја плаќам 800 евра и сите емоции што сум ги собирала од шесто одделение кога уште мислев дека Петре М. Андреевски е добар писател.
„Отвори ги очите мадам и почни да се пакуваш, веќе е доцна за да бараш друг воз и некоја друга линија.Нема назад.“
Во ред, прифаќам дека нема, ќе стиснам заби и ќе бидам некоја друга Лола, Сатори, Настасја, Ева и сите женски имиња што се денес модерни за малечките девојчиња, Русинки и Американки.
А да, и ќе верувам во добрината на Исус.Добра ноќ мој прекрасен граду.
Амин and ...
cocaine makes me feel like I'm on this change.

Драга ... денеска бев сведок на себичноста што денес ја имаат луѓето во себе. И разочарана од тоа што го доживеав ...
Но сепак покрај се успеавме ... на еден навистина чуден ден и после многу случувања спасив живот ... фала му на Бога што поминував баш на тоа место во тоа време.:cuc:

Реков ја, септември менува се`.

Првпат се среќавам толку блиску, со зелени очи.
Добро е, за промена.
Не ми се спие.
Утре едвај ќе станам за на работа.
Ама среќна сум.
И исплашена од можностите.

Ѓезмето заврши со совршен неред од емоции, чил џез и моите трапави хулахопки на под.
Некогаш, кармата е посилна и од багерот гадости што го трупаш врз себе.
Ослободена, демит!
Одлична и одлучна.
Зелени очи бе.
Ха.
Патетично можда, али важно, за мене...
Медс, фино ми е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom