Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Си сwu6am Paramore (: Откоа не сум ги слушала овија! ехехееее
Еј немој да мрчиш за дијалекиве сеа шо ќе ги маам, таков ми е денов, ок? -.-
Еми такојј..бешоф на роџендан јучер, плекрасно си поминах. Одавно си поминах тако не. Се израдувах данас зош че си сејим у ШКОПЈЕ!!! WEWE! И че ојам на Шкопје горе! Лелеле! Стварно еј како си се израдував! Холандија! Мрш ма! Немаше Масив да ги видам ради тебе. Грда една! Калвирот...абе кој беше тој? -.- Неам вежбано асално едно 3-4 дена -.- После ќе биде фрки!
АУУ да! Да ти напраампринк скрин од мојата ФЕЈСБУК ХОУМ ПЕЈЏ? Охриид златен! СИТЕ! ЊТФ? Аман бе луѓе! -.- Сеа ќе видат ја од кале коа ќе пуштам некој статус, доека Масив ќе настапуваат! Сељаци! (:
Него, те запуштам деноиве, шо да праам -.- Нема друго, тоа е! Тоа е тоа, шо би рекол Оли (:
Незнам зашо вака реагирам на работиве! Колку сум си сама на себе чудна! Онака, све ми е минијатурно и мало. Офф убаво сум се средила пред некој ден кога се средував ти текиње? Ептен убаво си се средив. Мислам дека никад не сум била вака добро средена и спастрена. Психички мислам. Косата ми е прекрасна! Ептен ми е убаа, сеа само очите штрчат у некоја плаво-зелена боја ко ќе ме видиш! *треп* Нарцис сум бе! Па шо? Шо бе шо? Лажам ма не сум нарцис само сум реална.
Ејо идам да јадам!
Ај.
Чао.
Пријатно.

ДраКа

Добро утро.
А уште ми се спие -.-
А и ми се јаде. -.-
А треба да работам надвор. -.-
чао. -.-

ДраКа..
И конечно си се вратив дома.
Поминав добро,ама појќе седев у бавча и дома отколку што шетав..ама нема веза :)
Уште малу и идем и за Србија..:icon_mrgr
Идам сеа да јадам,па да се слушнем со цурата и ќе излезем надвор.
Ајт..ча0 :back:

драга
ми тргна да зборувам за љубовта нешто деновиве. влегувам сега пред некоја минута на фејзбук и гледам неколку покани за пријателство, а меѓу нив......првата љубов :pipi:јао човече. првото девојче што го засакав беше уште 3-то одд. т.е. 9-10 години. после во 4-то одд се префрли во друго школо, а по некоја година се пресели во битола. и сега кога ја видов се вратив 7-8 години назад. ух какво чувство, не се опишува и сега замисли воопшто не знам што чувствувам. :kesa:
ај доста мрморев. да се подготвам и одам на трчање

ча0:back:

драга...
пред 5 месеци се досели една плавуша...комшика де...моја генерација до мојојт стан.
пред 4 месеци ми тропна на врата....демек штрафцигер и требало сеа се доселила па за плакарот(знаев дека лаже):pipi:
пред 3 месеци почна да се збори наводно кур*а била(недај боже)
пред 2 месеци се офарба и не веќе плавуша....:vozbud:
пред 1 месец и го дознав и името(елеонорче се вика)
а пред 1 минута ми текна штрафцигерот идам да си го зеам јас....:salut:

Значи вака кара миа, ако сам не си ја превземеш работата во свои раце-НЕМА НИКОЈ. Секој си гледа само за себе, Светот е преполн со неспособни идиоти и на мене веќе ми е преку глава од нив.
Готово решив! Од денес се дружам само со лавови и тоа дупли!(чат пат и по некоја шкорпија) Ми се смачи од секакви лиглиња!

Уште сум гладна.Веќе не личам на човек, на ништо не личам, немам сила ни до кујна да отидам ама ако ќе помине. За некој ден ми ги вадат конците и тек тогаш конечно летото ќе почне и за мене. Ееее што све ме чека да знаеш....
Со Маца ќе идеме у ШПАНИЈААААААААААААААААААА:vozbud: Аааа како ќе си поминемеееееееее waaaaa Вистина е дека не е битно каде си туку со кого, со Мацика да идам и на Бит пазар супер ќе си поминам, а не па у Шпанија! Едвај чекам!

Поздрав.

Дарлинг,
Немам време да седнам, немам. Извини..
А знаеш што? Ми се тепа една девојка, ама ќути не кажувај.
Позз

др. кајгана
левава рака ме боли ќе отерам некого у П.М.

инаку за она, знаеш, што да правам кога не сум такоФ :jaj:

Кејјјј :helou: хелоооууу како си срцее :pipi: охх Кеј ми се спие многууууу многуу :nesvest: driving lessons suks :tv:

Драга

Temptation sucks!Big time!
But somehow i like it.

Иначе сфатив дека и тишината кажува многу работи.А погледот и body language-то највише:pipi:
Така да џабе ти е се!Е така да си знаеш!
One way or another I'm gonna...:costumed3

Дарлинг,
Ми се плаче секојпат кога ќе ја видам рекламата за Massive Attact.
Ми се плаче, а и пуштив некоја солза, ама пак let it be a secret, allright?
И уште ми се тепа некоја личност, ама не ми личи бреее.
И Дарл, ќе ме нема некое време.
Ќе си тркнам до Охрид, а може и до Албанија.
Што знам..:toe:

Биди ми поздравенка..
& mwax!

room-full-of-people-who-care-31548-1265753690-30.jpg

Дарлинг,
Мислам дека доста зборував, време е да тргнам во акција,
И да и го пукнам носето, дигнато. И запчињата криви, Мух, лоша сум, лоша сум.
Ама зошто се задева со мене, кога знае дека лесно губам нерви?!?
Добро де, не и го правам тоа, не се плаши Кара мија, тебе ништо не ти правам,
Те сакам тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom