Сењорита.
God damn it.Ова беше ко торнадо состојба која ме натера да размислам што понатаму.И донесов заклучок.Се надевам дека се ке биде во ред.
Неделата што измина беше здодевна,од времето само да му се приспие на човек.Не се случуваше ништо посебно иако на моменти ме факаа лудите да направам некоја беља ко и секогаш

Изникна и веста за детето на Роналдо.И едно девојче на својот профил напишало:Ова е мое дете,утре ве чекам на мекици.
Џизс крајст зар е можно тоа да се случува?одлепил народот скроз.
Изгледав и филм кој го фалеа многу,она што го видов беше очајно!Дали е до мене или?
Неделава планирам да заминам на двонеделен одмор,малку пасење на мозокот нема да биде лошо иако со тешко срце одлучив да заминам од земјава.За кратко време.Се што беше е тоа што сакав да избегам од оние кои ја прелија чашата кога се работи за нивното однесување.
Мајка ми полуде дома.Оваа вест за неа беше ко гром од ведро небо и лично не и се веруваше за мојата одлука.Но за се има прв пат.
За жал ке го пропуштам доагањето на мојот идол во Скопје.Се надевам дека следниот пат нема да дојде до тоа.
Остатокот од денот го поминав шетајки го низ улиците и ги набљудував лугето криејки се од топлината под липите барајки дожд.Баба ми постојано ме прашува за некои работи за кои немам појма.Тотален хаос!
Се сетив и на една интересна случка во која главна улуга бев јас и една блиска личност која ке ја видам наскоро:back:За срека сфатив прва за што се работи и продолжив да мавам ремет додека не се сети за што се работеше.Беше за смеи а кога и кажав на мајка ми не и се веруваше.Случајно или не,уживав!
Сега сакам само да ги затворам очите и да паднам во длабок сон и да се разбудам дур за два дена,зошто во последно време не бев во којзнае каква форма.
Ајде драга моја одам да те разгледам зошто ме немаше само една недела и незнам што се случува.
Чаос!