Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ај добро утро Драга! :pipi:
само да те поздравам и да ти кажам дека ..дека ...ми се спие уште -.- :(
ајт зз :salut:

драга и јас како и членот над мене пукнав за спиење, а имам време уште 3 и пол саати.
дали Лав ќе успее да се одмори ќе дознаеш следната епизода

поззз:pipi:

кучко,

не ти сее пресерало од се тва шо тука идам да ти се издушам? :jaj:
се надевам дека не :pipi:

Драга,
Се иде според планот поз.

Кајгана

Многу си тапа преку лето, никој не те ферма, на никого не му е до тебе :toe:

Dear,

црнаааааа сууууууууум... се фарбав ... и сега од плавуша.. бринетка станав...
ке одам да трчам да ослабнам некое килце ..не може вака 100 кг сум станата

Сењорита.

God damn it.Ова беше ко торнадо состојба која ме натера да размислам што понатаму.И донесов заклучок.Се надевам дека се ке биде во ред.
Неделата што измина беше здодевна,од времето само да му се приспие на човек.Не се случуваше ништо посебно иако на моменти ме факаа лудите да направам некоја беља ко и секогаш:icon_lol:
Изникна и веста за детето на Роналдо.И едно девојче на својот профил напишало:Ова е мое дете,утре ве чекам на мекици.
Џизс крајст зар е можно тоа да се случува?одлепил народот скроз.
Изгледав и филм кој го фалеа многу,она што го видов беше очајно!Дали е до мене или?
Неделава планирам да заминам на двонеделен одмор,малку пасење на мозокот нема да биде лошо иако со тешко срце одлучив да заминам од земјава.За кратко време.Се што беше е тоа што сакав да избегам од оние кои ја прелија чашата кога се работи за нивното однесување.
Мајка ми полуде дома.Оваа вест за неа беше ко гром од ведро небо и лично не и се веруваше за мојата одлука.Но за се има прв пат.
За жал ке го пропуштам доагањето на мојот идол во Скопје.Се надевам дека следниот пат нема да дојде до тоа.
Остатокот од денот го поминав шетајки го низ улиците и ги набљудував лугето криејки се од топлината под липите барајки дожд.Баба ми постојано ме прашува за некои работи за кои немам појма.Тотален хаос!
Се сетив и на една интересна случка во која главна улуга бев јас и една блиска личност која ке ја видам наскоро:back:За срека сфатив прва за што се работи и продолжив да мавам ремет додека не се сети за што се работеше.Беше за смеи а кога и кажав на мајка ми не и се веруваше.Случајно или не,уживав!
Сега сакам само да ги затворам очите и да паднам во длабок сон и да се разбудам дур за два дена,зошто во последно време не бев во којзнае каква форма.

Ајде драга моја одам да те разгледам зошто ме немаше само една недела и незнам што се случува.

Чаос!

Offff Kajgi i hate drive lessons :nesvest: :nesvest: tomorrow again :tapp:

драга
ја видов мојата бивша љубов :wub:
мислам дека пак....кхм.....не,не,не смееш Дарко

....Damn.....

ДраКа..
Не ме пуштаат од дома да си напраам тетоважа,ма нек се гонат таму кај шо не треба!Ај ќе издржам уште малу,па кога ќе бидам полнолетен кој ги шиша! :)
Остај тоа..па и пирс не ме оставаат да стаам :( им викам ај ако не тетоважа бар пирс да ставам..но они упорни не и не!:lut:
Ах..тоа полнолетство дојди побрзоо! :)
И тоа ти викам..цурата ми ужифка у Софија,си се слушам сфаки дн, и таман она кога ќе дојде ја идам за Србија и за Црна Гора..баксуз :( али ај ќе се виидимо и ќе си се изнажуркамо на Тиесто!
Ајт..ча0 :back:

.."Private Practice" marathon, an empty belly and a possible insomnia on the way.
Three cheers for moi. Gotta love nights like these <3

драга да ти се пофалам. за прв пат ( барем колку што се сеќавам ) бев хуман :pipi:
--------гуд фор ми

------im soooo happy.

драга денеска скапав од трчање на кошарка али у пм неми одеше шутот здравје утре ...
позззз

КимЌе,
и ја ко еден од членовите погоре синоќа си ја видов бившата љубов. И јас мислам дека пак... кхм.. знам дека не смеам, but what can I do?
Не, нема да се деси нишо, знам.. глеаш зашо ти се исповедам тебе, а не на подфорум "Сакам да ти кажам дека.." ?
Камо да можев да му кажам..
Shit is ova, whatchu trippin fo?
thbitchslap.gif
Ај докажи ми!
Ама :( си пројде така поред кеј, не ме виде.. а ја ќе се удавев додека зборев коа го видов.
Никад нема да го заборавам, нели? Али ок, ваљда е среќен сеа со нована.. плавуша :/ Се надевам се сменил.
Ma heart is hallow, ти текнува?
Ќе си пукнам.

Идам да враќам стари сеќавања :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom