Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Вчера дома си поминав најубаво.:vozbud:

Вчера не знаев каде ми е главата на свадба,утринава на помен.....Ако ова не е доказ за тоа колку различни и контрастни работи носи животот не знам што е.
Научив да се блокирам во вакви ситуации.Полесно се преживува така.
Брат ми денес ми ја кажа најпаметната работа извадена од весник....Животот е училиште во кое нема распуст..........И колку и да размислувам не можам мислава да ја прогласам за погрешна ,просто совршена е.
Имам спиено еден час:nesvest:алал да ми е,кај и да е ќе паднам купче.
Малку доцнам но нека ни е честит 1 ви мај денот на трудот на кој никој не мисли на труд,цел свет штрајкува ние распалуваме скари....Нека е со помин:pipi:

Kајгана.

Денот е прекрасен:vozbud:сончев,фучи насекаде романтика:pipi:
Едвај ја чекам екскурзијата
Уште само девет дена:vozbud:
Убаво ми е :back::baeh:
Само едно нешто...не ми се допага тоа што има многу луге кои се мешаат во приватни животи.
Ах,ама тоа е тоа.:smir:
Другарка ми вика батали не се замарај
а штом таа така вика така е.
Сега засега сите сме срекни:pipi:

Одам на кафе
:salut:

драга
супер си поминав денеска :vozbud: бевме в село со братучедиве, едни пријатели од охрид, и вујна и вујче со Адам(чо) :pipi:најдовме прекрасно место покрај рекичка, на тревичка и скаричка имавме. е сеа малку порано си дојдовме ама знаеш недела е :nesum:и плус од сабајле од 8.30 сме таму. туку еве сега не знам од кај да почнам и што да правам побрзо. пак згора на се и утре прва смена сум у п.м. :nesvest: ај доста муабетење ча-0:back:

Драга

Мириса на лето.И тоа ептен добро лето.
Едвај чекам да почне.Што е наинтересно, испланирано е до максимум.Се чека само да дојде и да се спроведе планираното:pipi:
Кичмата и грбот ме болат, што од седење над скрипта, што од твистерот од вчера.И да им кажеш на одредени особи дека појма немаат од твистер и дека се многу тешки и да не се гураат.Е така!
И да и кажеш на сестра ми дека ја сакам пуно:pipi::back:
Ме боли тиквата, што од ова настинкава што од муки мореее.
Е напнато богами, ама let it beeeee let it beee оууу јееее.Не е дека и онака можам да преземам нешто или променам така да it's up to you...

Ојдов на воздух:back:

Драга

Сам сум осамен нема што да правам, досадно ми е
а сите друшки ми спијат, дома сум сам а куќата е преголема за еден човек
надвор дува силен ветер па ќе одам малко да ме издува можеби подобро ќе спијам.
Па и цигара ќе си запалам и ако видам некој познат по пат на кафе ќе го носам :wink:

PS: стварно нема на кој да ѕвонам ниту да посетам :jaj:

Здраво.

hehe zakon4e pesni4ka od ovoi Kit Rok. Me potsetuva na muvanje na pwaza hehe.

..Кајгииии
Вчера нај НАЈпреубаво си поминаф за 1ви Мај!!!
Беше мноогу забавно, онака бефме многу децаа и имаше од све по нешто:):):)
Кладби, заебанции, пијани, трезни, мувачии....... ехееееее:):vozbud:

И знаеш што друго драга..?!! -Им направиф бунар, и сите што ќе пробаа, го пљукаа...Грт им бил:toe:

Кајгиии се вратив и се излуфтирав малку но да ти кажам и низ град нема никој излезено сите одмараат :toe: страшно е, ајде нека помине овој мрачен ден да дојде понеделник да почне се од ново :) а сега одам на спиење. Лека ноќ:helou:

Драга кајгана

У главно сум фин младич али со вакви глупи грешки нема да стигнам далеку

zz:smir:

Кајги...ќе бидам кратка и јасна...
Не можам да издржам веќе....ГО САКАМ! :wub:

ДК, јади ми...

Лук и кромид, праз и зелник!

Јади ми...

Ојдоф да легнам, седи ми со здраФје!

П.С. Бесполезие и мамлазлак денеска.
Еј, еден од мноштвото, а?
Значи и јас знам да одглумам сообразија! Хехехехе, не ве биѓаа! :pusk:

Убаво е, да..

Да се фалам дека ме немаше три дена и од премногу неконтролирано алкохолизирање достигнав синдромот "15 all over again"? Клише much?

Да бидам хејтер4е и правам фузија од хаус цитати со колку е оverrated и лејм мајот како празник за славење a сепак беше "15 all over again" сценариото? Хипокризија much?

Aј еби се. Ќе си останам лојален на Kaygana; The weather channel.

mostlysunny.gif
Делумно облачно. Максимална: 24 °C . Ветер Југ 10 km/h.

Te сакам и ми недостигаше. :pipi: Јебига, немам smartphone со wireless конекција енд остало. Пис аут КИМ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom