Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгииии :cug:
Најубавиот први мај у живот !!!
беше тоа превртување цел ден со пивцето мх мх мераци ! :)
Топ друштво и зачинето со местење :je: ...души тие какви беа :wub:
Добро иако имаше и малце тапа моменти без него али пројде некако :)
Ајде идам сега малце да дремнам оти пак ми се вртиш навака натака :( :pipi:

:back:

Марфи дај бе give me a break! Аман заман веќе! На! Ти ја сфатив поентата, сеа моеш да ме остаиш на раат! :sukalo:

Инаку, одлична вечер! Прекрасна! Среќна бев и бев со луѓе кои искрено ми значат! Ми фалеа само две сонциња кои ќе ги видам и ќе ги змечам!

И да, конечно некој да ми ја свири аутобиографската! Оу јеа. Среќна сум! We partied like it was my birthday!:vozbud:
На и ти да ја чуеш!

Чуј ја песнава ј0, незнаеш, хит ми стана...

Драга Кајгана,

конечно сфатив 2 работи:

1.се она ми се врати како бумеранг :tapp:
2.јас имам пријателки :vozbud:

п.с како да се ослободам од сарказмот?:toe:

Прекрасни два дена!!!! Се надевам утре со почетокот на денот ќе почнат и убавините.
Нели е најпрекрасно да бидеш со тие што ти значат?

Нели е најсовршено кога сите околу тебе се среќни?

Нели е најубав животот кога знаеш како да го живееш?

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

ДраКа

Ова "пијанициве" и од пиво почнаа да се начукуваат еј,брао брао :wink:
Иначе пред малце си доов дома,ако ми веруеш пер ко пунета пиперка сум
Се наждеров скара ненормално,кило месо скоро изедов стомаков пред експлодирање ми е (лаком гз шо ќе праиш).

Утре да доеш со мене на Градски,да навиваме заедно за ВАРДАР ок ? :):back:
И на врвот,и последен ВАРДАР Е САМО ЕДЕН !:wink:
ајт:salut:

...Колку ми се спие значииии....чудо кајги, чудо! Иначе денес топ провод, ваков 1ви Мај и немало оддамна:pipi: онака лајтерски до Водно, мнооооогу заебанции, смеење...абе без коментар ти текиња:) сума сумару денов беше најпрекрасен и ај да видам ја уште малку што како се дешава тука па да идам да си гушнам перницата додека не сум заспала на тастатура:pipi:
Чавууууууу...^^

Уште една вечер... која би била изедена.

Џабе верба, на празно. Треба да се има некој со себе за да се верува во него.

Колку ли само ноќи имам вака изедено... на само... и никако да ми текне дека не треба да се на само.

Господе боже.

Гледав Dead Like Me на телевизија... Знаеш, онаа серија кајшто луѓето откако ќе умрат се вратени за да ги земаат душите на оние што ќе умрат следни... за душите да не им останат внатре во телата...

Нејсе.

Мислам дека тоа би била професија за мене. Да земам души. Па колку веќе ги имам земено и скршено... Ова не би било многу поразлично.

Се фасцинирам понекогаш колку им е лесен животот на некои луѓе... Треба само да си кажат што мислат и тоа е тоа. Веќе се познати, признаени, сакани... Она што се - е добро.

Забележуваш ли, Кајгана, дека во последно време ти пишувам испрекинато, во кратки мисли?

Порано сум се туривал од пишување. И сите мислеле дека сум многу умен, зашто едноставно сум внимавал на речникот и на интерпункциските знаци.

Па, благодарност до сите такви.

Поздрав.

Драгуновка,
Unrelated youtube clip, it's the latest fad:
Слушај ја само ако имаш над 18. А ти имаш 5 ебате, so fuck that motherfucker and fuck you motherfucker if you think that motherfucker is sacred. If you cover for another motherfucker who's a kiddie fucker, fuck you, you're no better than the motherfucking rapist.
Не ме мрази, драга Драгуновка, за ова полнење со кирилица, чунки легален и политички коректен пост мора да содржи најмалку 70% неанглиско паламудење. Додуша, законот вели македонски јазик и литература, ама и така се што не е македонски (или неговите североисточни експозитури) е англиски, зашто фраер кој зборува француски или египетски (Ромите се опростени) е тапа фраер, so fuck you motherfucker if you think that motherfucker is sacred. Повторно, не ме мрази, драга Драгуновка, во BIOS ми влезе песнава денес. Биднаа 70? Се надевам, не сакам казна да ми опнат за праење на Енглез. Или Енгелз беше.

Гутен морген Кеј :helou: како си денес јас сум супер еве лето иде

драга?

...тужно ко обично..нели немаше да се замарам?..до когааааа..ПРЕКУ К*РОВ.
за први беше лајт..интересно..водно фтв.Не е она крива све е нормално кај неа.Ја сум крив..заеби не ми е прв пат..ае идам да учам..ако успеам да запамтам нешо..топ си кис4е

вчера за 1-ви мај беше нај јако со пивце и со нај нај нај топ друштво сите лудаци
:vozbud::)

Не полазија мрави низ куќа, глупото суеверие вика дека пари ќе има :icon_lol:.
Сонував пред некоја ден како бос се качувам на планина по росна трева, па низ стапалата ми поминаа змии......
Имам нов пакет на интернет лета едноставно, сега уште безжичниот во двор да го пробаме :icon_lol:, само скапи доматите за шопска :icon_lol:. Мај ко мај нема што да се кажува претходните неколку денови растртих се :icon_lol:, пуштив во Депортиво едно ливче нормално не за мене не за џабе ме воспита мојата мајка да не играм комар, флипери можи ама комар не :icon_lol:, С. го видов таму и тоа.
Планирам нов скутер да си купам кинеско нешто, па ќе видам. Времето е сончево до четврток, а во четврток и понатаму има можност за врнежи со грмежи.
Се чувствувам среќно и задоволно добро сега на почеток нема многу пари, ама хоби ми е мене тоа не ми е работа, затоа што ако го разберам премногу сериозно ќе биде заебано. Еднаш една женска личност (не кажувам која) ми рече дека сум се плашел да бидам сериозен, хмммммммм не знам не е страв сигурно ама погоде нешто тука.....
Жешко е надвор до кладилница што тркнав и одма се сеќава температурата.....

Драга Шенка,
Се вратив од Осоговски. Тоа е местото за секоја една роботизирана жртва на капитализмот треба да го слуша падот на водопадите, да го гледа зеленото езеро, да ги слуша исклучиво птиците и да се легачи. Наскоро ќе имам своја кауза на kauza.mk
Ми се спие, а сакам да си направам еден третман и да си го посветам денов исклучиво себеси.
Ќе мирисам на калинки, ќе имам маска на лицето и ќе си пукнам две краставички на очите, онака, филмски. И ноктиве не е лошо да ги средам.
А вечер - кафе со љубениот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom