Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга пријателке...

...интересно е кога мислиш дека ти е убаво и си среќен, ама не си...фали нешто онака, знаеш...за да бидеш целосно среќен...а бедно е тоа што не знам шо ми фали.
sooner or later everything it's over...баш така...

....Некогаш сакам да немам памет, да не размислувам за ништо, празно се да ми биде, се исто за се, да не се замарам. А вака сеа за се нешто се нервирам, па и како шо избувнувам за ситници:tapp:
...плус сакам да не постои тагата...али ја има околу мене цело време:toe:
Ама успевам да се изборам со неа и да ја победам јеа:je:

...стихов ме подзамислува....When everything’s made to be broken...:pipi:сега цела вечер ќе си правам филозофии у глаава...

ајт:back:

Драга Кајгано...
Изгуби Лион 0-3 дома мори алоооо дома ебате :zamislen:

ма чао нејќам да те гледам ќао

Драга,

ме нема едно 3,4,5 дена и гледам одма неколку души од „попаметните“ форумџии си ги избришале профилите. Само за убо нека е.

†GODLIKE†

Драга

иам попаметна работа него да ти пишувам на темиве
особено на онаа за админи..

“бер несеситис
симпл бер несеситис...“
-свирка

Блуткаво утро.
Не вредат ни глетките што секојдневно ги голтам како апчиња за подобро разликување на реалноста од она надвор од неа.
Слушам јадосувачка музика уште во 10 наутро, и знаеш... Сеедно.
Многу ми е жал што имам бран на расположенија што се косат со моите верувања за оптимизам зачинет со наивност.
Вчера одлично поминав на презентација.
Мислев ќе ме удави професорката, но беше ок, и конечно и тоа го завршивме...
Утрово ме разбуди сон.
Сум била на концерт на Депеш Мод - и сум го пропуштила, воедно. Таква мачнина од сон никад веќе нејќум да сонувам! :)
Прво, зошто сонот имаше етапи. И карта купив, и превоз најдов - и на крај нешто излезе на крајот дека сум задоцнила.
ОМГ.
Ех, имаше куп симболи во сонот. Клучеви, рид, црна боја, пештера... Али кој да знае.
Мене ми се влегува во некое нано-возило и ми се оди во меѓуреалноста.
А знам дека ти не си овде со мене.
Не си.
И така.

М.

Кајги,

после долго време повторно се чувствувам жив. Веројатно поради соцето, поради кратките ракави, насмеани лица.

Нека држи века времето, нека не се влошува веќе.

Драга,
цело сабајле сонував дека ме уапсиле алфи зашто сум имала нелегално оружје O.o
Не треба да гледам вести, после трипам у сон :icon_eek:
Цел ден денес некој ме откачува, прво тој на скопска железничка ме откачи, после тој на кочанска, после суштествоно, мајка ми, тетка ми, само син ми ме дружи храбро на скајп, а и ритеров со лешници ме сака. Или ја него, што и да е, битно се сакаме.
Уште ме држи меракот за по автопати, си го извадив томтом-от и си инсталирав апдејт, сега уште да имам за кај да го искористам. Ајмо, кој е за путовање, да се пријави одма тука! Пари за бензин не зимам, за патарини ќе делиме. До Берлин имам стигнато, сега наредно ми е подалеку, сака некој за Шведска да фатиме? Може и Париз, Лондон, Мадрид, Барселона, цела Евро зона ја покривам. (Disclaimer: Грција не ја покривам ни за бесплатно гиро и шопинг во Солун).
Да знаеш, го сефтосав бизнисот вчера, имам за частење. Им купив карти на мама и тато за Бајага, а и за мене си земав, ќе идам како прваче со нив :pipi:
Ај доста ти беше. Идам у занзибар на кафе што не е пред компјутер.
:back:
Н.

Пиче

као не се изморија да ти ја потат :toe:
Ја добра иначе :salut:

Драга кајгана,

Притисак ми скочи, дланови се зноје...двеста са стопедесет! Дај нека поминат дваипол саати побрзо иначе ќе ми го тражите срцево негде надвор од овој универзум! sifhisadnfsjkafnsjkdfnlasnfbarca!

Кајгана,

.

Од твоите сервери, во божјите податочни потоци. А од таму - јасно е каде.

шмизла..
мн тапа ден..ќе се прибереме некако..шо ќе праам..иначе нејќам да ја изгубам зошо сум кретен..али нема да биде зошо после ми пиша порака дека ме сака...сеа за сеа добар..ти арна?...иначе математика кец..јебеш га не се замарам веќе...Маги ми праи некои ујдурми тестови..радо помагам :smir: ...till later. /sleep

претходно ја презирав темава но
драга кајгано едвај чекам да ми помине работното време
загинав тука

драга,
добро бе што е филмот? мене ме нема - ништо не се дешава и после неколку дена јас се појавувам и оп, сака да ме удри од земја. што е филмот - не сфакам - плава сум.
ако му треба некоја да трча по него нека си најде некоја 15- годишна, а не мене да ми врти филмови од типот колку ме сака и сл. ко божем не знам јас што сака да постигне со тоа, ама ај батали и онака више не е важно. нели кајгич ако ме сака треба да ми покаже, а не да ми се прави „еве што сум“. тапа е човекот се на се ама ако ке биде некогаш обратно ке му покажам јас на него која сум и што сум само нека продолжи вака.:tapp:
туку се зачудив од тоа колку многу луѓе се срамежливи како мене - фала богу не сум единствена :pos2:
ај ке идам да читнам нешто пред да си легнам мртва уморна сум.
поздрав:smir:

Оооо Драга, ајде после толку време јас решив пак да ти се вратам!
Што да правам, прва љубов, а очигледно и ќе останеш една и последна :kesa:
Иначе да ти се пофалам денеска денов исполнет со убави работи, со насмевки, прегратки, очи насмеани ... Ајде отидов да прилегнам. Поздрав :helou: :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom