Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ...

муживе на фејсбук сите до еден го ставиле видеото со девојките што влагаат само во јаки коли и пишале ДРОЉИ! А греота, сите се молат бар на еден ден да имаат таква кола за да ебнат нешто. Поголеми дрољи од дрољите се.

Драга,
Закон роденден :D 2 саати на џетски на езеро! И малку џиокешинг :D Мора да идеме пак. Нареден пат кајак. А сакам да пробам се` што нудат уствари :D
Така јас на кратко да те поздравам. Идам сеа да се спремам. :X3:

Dear K,

received_m_mid_1402575814192_96fb8e375e737bec51_1-picsay-640x640.jpg

затоа што барокот е за пичкици.

Последно уредено:
^слободна тампон зона.
Јер имаат добиено.... права :D

Добро бе, кој ти курац?

Последно уредено:
Кајганче!
Ми се лоши од фактот со какви луѓе и нелуѓе го делам воздухот, не знам дали да се смеам или да плачам :sick:. Исто ми се лоши и од нерешителни, ама првиве каде каде се во поголемо водство.
Патем, кажи ми како ќе издржам јас два месеца сеа без поголема физичка активност? Ќе спобудалам мислам. Навикната да праам паузи од максимум една недела ( на времето кога сум имала колоквиумска ) поима неам како ќе се снајдам летово. Задоволна од резултатите иначе, ма да секогаш може и подобро :). А и ми фали одењето на утакмици :(.
Свецково ако не е во комбинација со Age of Empires, дождов ќе ме утепаше начисто. До сеа моите фаворити фино се држат :X3:. Исто така сакам да почнам нова серија, се мислам меѓу The Mentalist и Six Feet Under :cautious:.

п.с. @Anne. е срцка <3

Последно уредено:
Кајг, ебемти јавата ебемти. И тргнав ја јава да учам и ми пукат филмот пошо цел ебан ден ми се спуштат само софтверот и читам глупости во меѓувреме...
Ама пак, треба да се научи нешто ново па можда и ќе се најде (Yeap, android apps all the way) сепак за многу проекти ќе ми се најде... For now, my ultimate coffeemaker is on! :D онака, за летово во слободно време (шо сигурно ќе го неам посебно ако фатам за Холандија), али шо е битно, биче :) Се дури ме вози оваа мотивација (ауф, би сакал и за многу други работи така да е... ) ќе ми нема крај, нема што да ме запре засега (освен ме успорува ебаниов спор интернет, ама океј, само ме успорува). Чак и на помош ми се понудија

нати песМа

Who am I? One of a kind, Send em' one at a time
You're all the same only separate by kick snares and names
And some of ya'll even share the same names
So fuck you and your lies baby, show no shame

Demek sea doznavte? Si postoi od poodamna, andrijana janevska pesnite gibpee. Ok ona site gi pee? :-D
Nego, ja samobodlozuvam. Ne mozam. Tolku mi e silata. 3. Tolku. Poveke ne mozam. Ne znam so ke praam, ke si umram. :'(
Aj cao :'(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom