Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Не дека е наш, али Викенд на мртовци е најбоље. Закон! Устав! :ROFLMAO: Јавите ми преко Тасета. :D
- И' се влоши ситуацијата и умре.
- Ова и' е првпат?
- Прв... До сега не и се случило да умре.
Ооово нема ни у Београду. :pos:

Пред некој ден прегорело светлото у влез. И ја така секогаш влегувам и излегувам ко специјалцине.... отворам врата и лупнав едно девојче со влезната врата, што беше у влез. :facepalm: Ама па и таа... цел телевизор го изнела надвор и дреме на фејсбук (таблет, де). Ќе се симне една скала, ќе пише збор, уште една скала, уште еден збор. Ја само онака ја гледам. o_O Па чекај мајку му стара да се симнам, ми застанала на сред ауто пут. Башка темница, ништо не се гледа. :D

Иначе ја супер сум. :vozbud:Еден будала вчера ме потегна за нога кога гледавме хорор (пак:cautious:) али добро сум...
Иди ти па не покажувај слабост да те видам. :вонзем:

Вчера како сум се ушљакала у кал... Зимно време - март, април, мај. Кал до коленa. :D
Ма машина пере, шо те гајле. :pipi:

После изгубените седум кила, се почастив со едно слатко задоволство...

SAM_2605.JPG

(Не сите! Повеќе од пола му ги дадов на либето)
Откако вкусив чоколадо животот повторно добива смисла. И крвавата Ванеса е задоволна. Со еден удар - две муви.

Од утре Јово наново.

Последно уредено:
Во државава за да бидеш вработен ти треба само работно искуство во лепење плакати и делење флаери за време на избори. Факултетот не е толку битен. Убаво викаат дека теорија и пракса се два различни поима.

Драга,
Оваа недела се изначитав статуси на фејсбук од типот "ovoo leto ni l od leto", "ovoo leto nema leto" итн итн, епа јас како што знам се' уште сме пролет...

Еи Драа, па ја, слушај

На работу има една жена, само она ме вика Даки, увек кд ме каже такој иде ми се да ву изримују
"мој ти е у гаки" :ROFLMAO: ама не иде нели, сфе се уздржују, некад кд ке ми излети, ке падне брука.

Упз, издаде си га име : D Аааа не не, не се викам Далибор, не се викам ни Даниел, погаѓај
А што има везе ако ми га знаеш име, не сам ја Велиноф нели. Еве туја има некои што си га издааф име.Рики например се вика Ристо, Драгонски се вика Сунчица, Лангелина се вика Лазарефска Ангелина, и име и презиме. Шумеќа се вика Шумадинка : D ae Поздраф Нездраф.

Драгичка,
Види сега, јас сум положил software enegeneering ама кога земав потпис од професорот ми рече дека не сум положил. Денеска бев на испит, заврши испититот му го предавам на професоров прави тој едно review дали сум положил на лице место, отвора лап-топот и ми вика абе ти си положил на колоквиум шо бараш на испит. :facepalm:

Гледам вести на МТВ и гледам што фаца е новиов министер за економија. Луѓе, чим ваква фаца е министер, не губете надеж, never give up!

Trudejki se da ispadnes fer kon site, na krajot sfakas deka ti si toj koj e izigran

Секој втор ја има кажано реченицава. Па ако сте сите фер и добри кон сите од кај толку луѓе што можат да ве изиграат? Ебате клишето.

Едит:
Кај слатка, па и малечка.
1509236_665978093464936_312030571_n.jpg

Последно уредено:
Драги кајганџии,

да ви се пофалам дека денес сум најсреќна. Си купив карта за 25 јули на концерт на мојата омилена пејачка во Охрид. :свиркам:

Кајги,
Многу сум нервозна, ќе истепам некого :) Некогаш се мислам дека не направив добар избор. Како што тргнало вака, којзнае како ќе заврши.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom