Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга кајгана,

нели е иронија кога луѓе кои никад не работеле ништо у живот, не мрднале со малото прсте кажуваат како тука било убаво, рози цветале, само требало да се засукаат ракавите и да се работи ?! жити се!
Сфатив на кои луѓе веќе им значам нешто у животов, и кој не дава ни 2 минути од неговото време за мене. Браво за мене. Веќе некое време сум мирна одвнатре. Добро ми е. Може ќе беше подобро побрзо да го сфатев ова, ама боље икад него никад. :)

Животов за некого мајка, за некого маќеа. Што да кажеш, како да помогнеш на драга особа кога не можеш, а сакаш? :(

Еве едно песниче: :)

Колку моќно се осеќам кога сум деловно облечена. Си мислам дека ја поседувам Комерцијална банка. Шта речи... психијатар под итно.:pos:

Хипотетикл питикл

Скокаш од мост да се убиеш. На пола пат снеможуваш, вртоглавици, чуда - бесои, добиваш срцев удар, умираш и не го доживуваш падот. Како ќе ти се рачуна горе, ко самоубиство или природна смрт?

#Рај #Пекол #ВонредноСобрание

Последниот период се што мислев дека не може да се случи, се случи. Онака работи што никогаш не ми ни паднале на памет дека ќе ми се случат. Збунета сум тоталка... Како целиот свет да ми е наопачки, а јас стојам на средина и не знам по кој пат да тргнам.

Драга, 2/3 од Панини албумот за светско го собрав. Уште малку, уште маалку.

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk

Draga Kaygana,

Vidi so mi se desava koga i davam da igra. Bez sram! Go sogolila! I am manly ffs!

Zeni..

mDdNnFn.jpg

Последно уредено:
Dear Kajgi :p
Sabajlevo stanav i padnav od krevet posle se sopnav na pragot i opet padnav. Sea mi e strav na balkon da izlezem. :(

Оффнетовци се исмеваат со шокантни статии од други сајтови а после се лутат кога мрчиме што трансџендерот Лешо се појавува сегде со неговите издркотини. Гледам фатиле шират и расизам некои од нив. Како беше она, ајде да се ставиме на билборд за без предрасуди? ;)

Мила ем Драга

Пиеш Кока-Кола накај 01:35 го праќаш кодот од капачето за извлекувањето во 03:00 без некоја надеж дека нешто ке ти падне, легнуваш и заспиваш.:sleep:
Се будиш сабајле и гледаш порака:

Coca-Cola: БРАВО, ОСВОИ Coca-Cola фудбалска топка! Coca-Cola ќе те контактира во рок од 7 дена за доделување на наградата. Чувај ја пораката!(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom