Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга...заврши и ова.
Колоквиумски, учење, неспиење, јадење по кутија чоколадо, сто кафиња на ден и слично :D
Сеа вечер се паркирам у кафана и ќе славам. Има да се долевам со џин цела недела и ич не ми е гајле!
Едвај чекам да им седнам...да ги изгледам сите пропуштени филмови и серии. Сите книги шо си ги купив и шо прашина фатија заради факултетов.
Има да лежам брее ејј и да не станам! За сите трчења по професори, оценки и потписи шо ги поминав.
Има да те дружам и тебе Кајги, да не се лутиш :pipi:

Ај да честитам роденден на фб. Пишува на петмина им било. Кликам, сите пет профили од една девојка. И на крај минус 5 пријателства.

Out of facebook...Вчера во Уан налетав на една девојка. Ја запознав одамна, сестра на едно другарче. По дифолт и моја сестра. Пораснала, децава растат. Денес се договоривме за кафенце откако ќе се врати од интернат наредната недела.

Гледам луѓево наместо да вежбаат, се сликаат по теретани.

На работа ништо ново.
When-Top-Level-Guys-Look-Down-They-See-Only-Shit--When-Bottom-Level-Guys-Look-Up-They-Only-See-Ass-Holes-.jpg

Ми требаше време да се навикнам на тресоците , на звукот на кршење околу мене .
Тоа не било некоја вазна или сет-чинии од тинекс купени на попуст што се кршат , ами маските на луѓето што ме опкружуваат .
Ебаве безрбетските суштества. Вртикапи едни . Да , претпоставувам дека не дојде до промена на вашиот став , туку конечно паднаа маските зад кои се криевте заради некои икс причини . Се надевам мудата кои си ги продадовте ќе ги фрлат на некоја подалечна депонија , оти дијаметарот на нивниот смрад е и тоа како дугачок.

Немаат коли, немаат автобуси, немаат собраќај, немаат телефони, немаат компјутери, немаат интернет, немаат телевизор, немаат сателитска, немаат Бранко, немаат Грујо, немаат партии, немаат перење на мозоци, немаат гужва, немаат вили, немаат ништо, а живеат милион пати поубаво од нас.

Рај...

Draga k,

Aj ovie 3 chasha pat ke gi izdrzam nekako ama pak kaj mi tekna duri na pola pat deka knigata sum ja zaboravil :confused: a koga ke se vrakjam? Bash sakav da si citam dodeka patuvam ama ete seg ke si slusam muzika...

p.s misla deka vo glavava mi rokaat bombi, ke mi prsne :cautious:

Драга,
Ти фалев?
Конечно имав продуктивни денови без многу седење и губење време. Сум ја испрала колата дури! Што беше убава :pipi: .... Едно 5 мин, се додека не и` се налепи полен! Убаво да живееш кај што има многу дрва, ама некад стварно преку глава ти доаѓа од полен и листови и иглички и се`. А да не збориме кога ги стаивме кучињата у кола... Исто ко да не сме усисале внатре :icon_lol: Битно нив убаво им беше.
Прв пат влегов во оние огромнине RV-ја, што им се отвараат страните. Па тоа цела куќа е внатре! :вонзем: Поголема спална од нашана има. Што би сакала да имам доволно пари да живеам во такво, без да работам и да си се шетам насекаде :X3: Мераци. Ти се иде на планина? Нема пролем! Сакаш да се бањаш во езеро/море/океан? Ене го кај е :D И куќата со тебе. Ќе идам да си купам лото ливчиња :LOL:
Денес треба да зачистам по дома. Убаво е вака кога партнерот си има 3 слободни денови со ред и си праиш што сакаш... Ама садови се трупаат, облека насекаде, се` хаос станува и после ми треба два пати подолго да средам :D Ич нејќам голема куќа да имам. Што помала тоа подобро. Ете едно такво RV ќе си купам :D Само едно милијонче ми треба... Да биде поасално де :D

Драга,

Од синоќа си повторив само неколку работи.
1. Јас врска немам со фотогеничност.
2. На некои и милион евра да им дадеш пак ќе бидат облечени кич, slutty и надвор од приликата.
3. Тортата не вредеше за парите!
4. Не е ок да ми седнеш на местото ради тоа што не можеш да одиш од штиклите. И затоа, move bitch!
5. Факултетов нема ни Т од тежок, кога гледаш какви ропаци и глупаци завршуваат на истиот. Со новава (олеснета) програма од пред 2 години, kill me now. :facepalm:

Виното беше ок донекаде. :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom