Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, неколку дена ме чешаше едниот пазув.
И се ми се сврте у главата. Леукемија, лимфома, хочкинс, нан хочкинс.
Од толку шо ми беше страв денес ми се вртеше дури и до толку немав сила, шо не можев ни да заплачам.
Испадна оти сум алергичен на дезодорансот.

Кеј,слушај многу работи може да се научат и сфатат од песнава

К, најголема грешка на родителите е што не им кажуваат на децата дека папучарството е штетно. Како може толку лесно да им се врти паметот на машкиве не ми е јасно...Бришење на фб е прво, второ е незастанување на улица да се поздрават со женски, трето е комплетна изолација од живиот свет. Арно викаа порано постарите, чим женско влегува во машка екипа толку е, се ќе се растури и секој со секој ќе се искара. :cenzura:

~2А,
каде ја пуштале на секоја втора песна?

Aко нешто се надоградив од пишувањето семинарски во овие 4 години, то е само вештината за брзо куцање на тастатура која можам да ја искористам во судот како оние тетките кои чкрапаат на компјутер се што ќе гугни судијата/адвокатите и другите чоеци во просторијата.

Ете дотолку се продуктивни истите да се посерам во нив (n)

*playing basketball in the rain:P
Нема нешто појако од кошарка.
Почнувам и помалку да го мразам дождот.:LOL::cool:
Се уште не може да се каже дека сакам дожд, но не ми пречи.

Кој не поднесува алкохол, мора да ја поднесува реалноста - некој Forest Gamp :icon_mrgr:
Кајги немаш поим како ми недостигаат двете теми за Топ 100 ретардирани и кул статуси. Материјал за објавување полн фолдер. :(
И јас си признавам за сликава :)
10336824_1412144182396025_2848161262475851650_n.jpg

Последно уредено:
Оуј бразиу'лл! Ој мор Назбије од Стамбол чаршија :D

:pos:

Драга К...заљубена сум.Во новиот Nutri Bullet блендер што го купила мајка ми.Ваква љубов и приврзаност кон апарат за домаќинство не сум доживеала од лани кога ми подарија автомат за кафе.And yes...I am weird but happy. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom