Драга, неколку дена ме чешаше едниот пазув.
И се ми се сврте у главата. Леукемија, лимфома, хочкинс, нан хочкинс.
Од толку шо ми беше страв денес ми се вртеше дури и до толку немав сила, шо не можев ни да заплачам.
Испадна оти сум алергичен на дезодорансот.
К, најголема грешка на родителите е што не им кажуваат на децата дека папучарството е штетно. Како може толку лесно да им се врти паметот на машкиве не ми е јасно...Бришење на фб е прво, второ е незастанување на улица да се поздрават со женски, трето е комплетна изолација од живиот свет. Арно викаа порано постарите, чим женско влегува во машка екипа толку е, се ќе се растури и секој со секој ќе се искара.
Aко нешто се надоградив од пишувањето семинарски во овие 4 години, то е само вештината за брзо куцање на тастатура која можам да ја искористам во судот како оние тетките кои чкрапаат на компјутер се што ќе гугни судијата/адвокатите и другите чоеци во просторијата.
Ете дотолку се продуктивни истите да се посерам во нив
Кој не поднесува алкохол, мора да ја поднесува реалноста - некој Forest Gamp
Кајги немаш поим како ми недостигаат двете теми за Топ 100 ретардирани и кул статуси. Материјал за објавување полн фолдер.
И јас си признавам за сликава
Драга К...заљубена сум.Во новиот Nutri Bullet блендер што го купила мајка ми.Ваква љубов и приврзаност кон апарат за домаќинство не сум доживеала од лани кога ми подарија автомат за кафе.And yes...I am weird but happy.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.