BiG_kIsS
You talk too much... Let me shut you up
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 3.414
- Поени од реакции
- 2.923
Драга,
Денов многу лошо ми тргна. Прво, станав порано него што требаше. Друго, морав сама да ги ранам кучињата и се` останато што се имам одвикнато да го правам од сабајле. Трето, сама треба да си готвам цел ден изгледа. И четврто,сите карти на претпродажба се распродадоа
Пред мои очи
Зашто бев идиот и мислев боље ќе најдам
Да можев да се клоцнам сеа.... А уствари, они имаат уште многу карти, ама единечни. Кој бе иде сам на концерт?
Или има опција I will accept split seats. Да, ќе си мафтаме од еден крај на салата на друг.
Кога купував карти за Џеф Данам беше боза. Се размазив изгледа. Мислев исто ќе биде... Ама ова бетер од тепачка. Да беше тепачка бар знам посилна сум од некои, ќе дојдев до 2 ебани карти. Сега ќе си чекам продажба и ќе се надевам дека ќе најдам 2 карти една до друга. И се надевам цената ќе биде иста....
Ениуеј, се стаив овде да ти се пожалам, и видов @Crazy in Love отворила тема за проблеми во 90тите
И се расположив. И сакам да и кажам фала 
Денов многу лошо ми тргна. Прво, станав порано него што требаше. Друго, морав сама да ги ранам кучињата и се` останато што се имам одвикнато да го правам од сабајле. Трето, сама треба да си готвам цел ден изгледа. И четврто,сите карти на претпродажба се распродадоа
Пред мои очи
Зашто бев идиот и мислев боље ќе најдам
Да можев да се клоцнам сеа.... А уствари, они имаат уште многу карти, ама единечни. Кој бе иде сам на концерт?
Или има опција I will accept split seats. Да, ќе си мафтаме од еден крај на салата на друг.
Кога купував карти за Џеф Данам беше боза. Се размазив изгледа. Мислев исто ќе биде... Ама ова бетер од тепачка. Да беше тепачка бар знам посилна сум од некои, ќе дојдев до 2 ебани карти. Сега ќе си чекам продажба и ќе се надевам дека ќе најдам 2 карти една до друга. И се надевам цената ќе биде иста....Ениуеј, се стаив овде да ти се пожалам, и видов @Crazy in Love отворила тема за проблеми во 90тите
И се расположив. И сакам да и кажам фала