Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Дојде време да молиме за љубов, веќе не ме чуди зошто среќавам толку тажни лица, гладни и изнемоштени. Па ние не можеме да си пружиме она што е исконско и основно, а не па нешто што бара материјална подготвеност.

Кајги,
Отсекогаш сонував за сето ова што денес го имам, но сега кога е така, се прашувам дали навистина ова било добро?
Не знам што уште ми треба. Не мислев дека вака ќе се чувствувам, си го сакам детството:(

Се гледа дека од мал ме бивало за пишување :D
DSC01222.JPG
15 години поминале :unsure:

DSC01235.JPG
Тоа е тој аутфит за првиот школски ден. Свилена кошула, сандала/кондура, бели високи чорапи и плава кецела со извезено Б на нејзе (Прво Б се реди :D). Писателски аутфит :icon_lol:

Порано имаше една книга 366 и повеќе чуда на светот.
За секој ден имаше некоја приказна, а во една од приказните го пишуваше наводниот телефонски број на дедо мраз. Дете ко дете, се шинав ѕвонејќи, па кога стигна сметката за телефон изедов ќотек како магаре :icon_mrgr:
DSC01231.JPG

Сум станала на кај дувне ветрето.

Киндер српрајз директно од Чешку
кристал клиар молекуларна природа, на границу не га приметиле, мислиф обично киндер е
Хепи осми март мила мамо, хепи ти и на тебе драа Кајгано. Чекај и мамо треаше сс голему букфу,не?

Си реков убаво, поштено дека ќе си легнувам до 12, а веќе цела работна недела забегувам до 5 :mad: Еден од главните кривци си ти, да си знаеш!!

Добро сеа, дај објасни ми зашто ???

Значи ЗНАЕШ и СВЕСЕН си дека нешто НЕ СМЕЕШ да го направиш, а го правиш ТОКМУ ТОА. Неартикулисан глупак.

ДК
сеуште не сум легнал да спијам:icon_lol:...и тоа од вчера наутро - цели 24часа
Предобро си поминав, убаво прославив -онака по нашински -мераклиски ;)

вчера јас славев битен ден во годината ... ама денес слатки дами е ваш празник ,,прославете си го најдобро што можете ( и помалку вино, немојте да претерате,оти гадна ствар е мамурлакот:P )
400x270xparty.jpg.pagespeed.ic.-GfzHt_EB6.jpg

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom