Дојде време да молиме за љубов, веќе не ме чуди зошто среќавам толку тажни лица, гладни и изнемоштени. Па ние не можеме да си пружиме она што е исконско и основно, а не па нешто што бара материјална подготвеност.
Кајги,
Отсекогаш сонував за сето ова што денес го имам, но сега кога е така, се прашувам дали навистина ова било добро?
Не знам што уште ми треба. Не мислев дека вака ќе се чувствувам, си го сакам детството
Тоа е тој аутфит за првиот школски ден. Свилена кошула, сандала/кондура, бели високи чорапи и плава кецела со извезено Б на нејзе (Прво Б се реди ). Писателски аутфит
Порано имаше една книга 366 и повеќе чуда на светот.
За секој ден имаше некоја приказна, а во една од приказните го пишуваше наводниот телефонски број на дедо мраз. Дете ко дете, се шинав ѕвонејќи, па кога стигна сметката за телефон изедов ќотек како магаре
Киндер српрајз директно од Чешку
кристал клиар молекуларна природа, на границу не га приметиле, мислиф обично киндер е
Хепи осми март мила мамо, хепи ти и на тебе драа Кајгано. Чекај и мамо треаше сс голему букфу,не?
ДК
сеуште не сум легнал да спијам...и тоа од вчера наутро - цели 24часа
Предобро си поминав, убаво прославив -онака по нашински -мераклиски
вчера јас славев битен ден во годината ... ама денес слатки дами е ваш празник ,,прославете си го најдобро што можете ( и помалку вино, немојте да претерате,оти гадна ствар е мамурлакот )
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.