Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ubavo mi bese koa si ja isturav dusata po dragava kajgana.
Ili na makedonski pismenata.
Kaj da ja isturam sega? KADE?
NIGDE!
:'(

Со забрзани чекори се изгуби во ноќта.. ја гледав преку прозорецот.
Не и понудив ништо повеке од неколку стари книги, рум,машко тело и еден избричен тврд убав кур како што милуваше да го нарече.

Среќна нова си помислив..

Еден од оние денови кога тахикардијата ми се враќа да ме потсети дека барем работи срцево. Последниве година - две премногу созреав. Не сум веќе таа што носеше одлуки од срце и паѓаше на емотивни фори. Не сум веќе таа што одеше на картата култура и однос со другите по секоја цена.

Почнав да покажувам заби, да влегувам во конфликти. Сфатив дека небото не е розево и дека не е се во сјајот на ѕвездите. И многу голем напредок направив во животов. ;)

Туку, да се вратам јас на пливањето најпаметно, срцево не го бива веќе вака.

Епа, ајде да ја започнеме неделава.
Големи очекувања имам за оваа !

К,

И доека го пијам кафево ми текна на тоа колку ми е убаво кога со сарказам им ги лупам у фаца тоа дволичните работи што ги прават, не се лутат бидејќи знаат дека секогаш се зафркавам, абе милина.

ДК,
Идам да си го побарам капчето ферари што го носев после секоја победа како мал во знак за подршка на Шуми :(

Логорска ватра у дневну Кајгано
Вруќко, една ракиичка, неколко процедурални склекови,кученце мало ми се вртка сс наспидан опаш около мене, папагал лети како да има падобранска фешта,а монста тост појачан невиден.
Добро е предпоследно јутро у овуј годину

Picture 1199.jpg.Picture 1190.gif.Picture 1200.jpg е што е овде чудно
да ти кажуваат да не веруваш, да видиш и пак да не веруваш ова со балониве,
пред некој ден ги пушташ а тие не бегаат угоре,си стојат вака, ете баш така тука.
( и тоа од оние балони напумпани со полесен гас - а признавам имаше маааааагла)
------------------------------
Магла свуда око нас, у даљини чијем шум молике,Пелистер ме зове.

вчера си станав пресреќна, љубовта вика идеме во спа! мајка му не знам како земала гратиси за во спа :P ама ќе дојде и она, ама нема везе, супер е она заедно ќе се опуштаме. и се супер, дур не ми текна дека тушевите каде што после тоа треба да се истушираме, се поделени на машки и женски....групни тушеви. и сеа ја со мајката на дечко ми да се бањам? ќе ме глеа газот кај шо си го мијам???? оффф се испотепав да останам 10 мин подолго внатре сама, па после по ќошиња да се кријам за туширање па по други ќошиња за облакање....оф мори мајко

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom