Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да ја разрешиме дилемава која ги мачи многумина на форумов

pravopis-za-prvo-oddelenie-71.png

Сфаќате?XD

Ете го последниот ден од годинава. Ја обожавам оваа.
Трите работи за кои сонував си ги исолнив. Презадоволен сум, а чудно немав никаков план за нив. Се одеше онака спонтано, а некако коцките се поклопија. Добро е чувството кога ќе се свртиш позади тебе и ќе видиш дека имаш успеси. Нека ги има што повеќе, кај сите не само кај мене.
За крај на годинава би препорачал едно епско интервју од една легенда. Интересна приказна која треба почесто да ја преслушуваме за да се потсетиме кои сме и што сме.
Одјава, се читаме за неколку дена. Здравје, мир, спокој и мигови за паметење.

К,

Ах мори Кајги, кога ќе имам ја одвишок кредити на факултет, секоја година на крај ги бројам како ситни пари тоа кредитите, дали ќе имам или ќе немам услов да запишам 3та чисто, дај годинава барем да не биде така, шо викаш?

Драга натегам се цел ден со другарчиња и нивните блесави идеи. Лудаци еј!

А нервира ме шо сите се замарат со тоа у шо ќе се облечени за утре, бре! Заболел ме џемперо за ваште кошули и фенси марами. Фејкери шо вика Muranyi.

Колку е прекрасно кога си опкружен со прекрасни луѓе кои ги сакаш. Последниве 2-3 недели беа навистина супер. Одличен начин да ја испратиме годинава. Понекогаш ќе се појави сенка, еден краток момент во кој по некоја личност од минатото ми недостига, но тоа брзо завршува во моментот кога со оние кои се присутни во мојот живот громогласно се смееме и се зезаме. Нека биде наредната уште подобра, со повеќе смеење и танцување...:love:

Драга во овој период од годината секогаш се чувстувам навистина awkward, од една страна убаво заради новогодишната еуфорија каква таква, а од една страна тажно заради година што изминала. Се надевам во 2014 ќе си ги исполнам целите што сум ги зацртал.

кајги пред се едно благодарам до тебе :cuc: , после до едно човече претпоставувам со голем стомак,бела брада и црвена облека, мислам дека бев добар целата година и затоа ми го донесе поклонот што го барав :) совршен е :rolleyes: ќе дадам се од себе за да го оправдам и задржам :X3:
Прекрасен крај за оваа година, последните неколку дена беа одлични, а последните 2 неможе збор да ги опише :) со душа ја чекам новата, особено да поминат колку што е можно побрзо првите нејзини 10тина дена :D
Отидов да легнам на перница, да затворам очи и да се смеам како луд од среќа, а и да смислам чаре за вратов ;)
Се надевам дека нема да се успијам утре и да го испуштам автобусот за дома :sleep:

Кајгано
Банира ли га тога што кења за провинцијалци ?
Ослободи га од пред монитор малце да си најде работу
А може и да средиш Ставрефски да му досели још неколко од друи градови у комшилук,да почне да с'нуе провинцијалски дијалекти, да му кршиф чаше под прозор на Цецу и осталу провинцијалску музику,осфен по дома скопјанца да не види наредну годину, макар ни у фрижидер да нема ладно скопско
само даб и крали марко да пие, да не види Охрид,езеро да не види, е такој

А јутре ли е њу јиарз деј или прекјутре ?
Мене тај ми е најомилена од јуту, устфари други од њима и неам омилени, сфе су ми онакој, онака
U2 - New year's day

Драга,

Да прочитам позитивен пост од Мајмум. И тоа дочекав. :)
Да му биде наредната година најпозитивна, му посакувам од се срце.
Минатата нека му остане само спомен кој никогаш повеќе нема да го доживее...

Остани среќен и позитивен Мајмуне. :P
од се срце, бубамарата ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom