тоа сум јас
КАЈГАНО, кога бев во ЈНА 1975 година. (и верно му служев на маршалот и народот)
Оваа слика може кој сака да ја копира и умножува и става и на АВАТАР,со дозвола и на свои изуми, идеи и инофации на неа.Може и јаже околу врат да ми стават, а тоа баш и некои членови го посакуваат и го јавно овде кажале ама не се санкционирани.
(пази секој ваква слика си носи во новчаник,во она време,а јас сосем случајно ја извадив барајќиги картичките за да одам во рамсторе да пазарам 1000 и земам пакетче за внуците па ако се исплати ќе пазарам повеќе пати Х 1000 за да има за сите внуци и внуки по едно пакетче,само јас што ќе го надополнам и од мене,т.с.онаа 1000 се за таму)
--------------------------
Ајде дечки на работа.
draga kajgana mladite se rasipaa se nema osnovna pocit porano se znaese sto e pocit kon postara licnost mi falat tie vreminja sega ni vo avtobus ne ti stanuvaat
Место да ви биде мило што еден од пензионериве (или колку и да е старо чичето) научило да користи компјутер и да имате трошка почит за времето и маките кои ги поминал, за искуството кое го добил, вие го зафркавате. Море не Албанци за вас, курди или што и да е полошо.
Се е отепано од господ бог.
Драга, конечно и јас да купам гардероба за пократко време, првото што го видов ми падна во очи и го земав, сега сум си слободен.
На Кајганава постојано се појавува нов вирус што ги инфицира повеќето кајганџии, сега актуелен е аватарскиот вирус што на аватар ти ја става сликата на некој од најпознатите членови. Веќе не знам ни кој пишува.
Во ред дечки, доволно беше. Пристигнаа многу пријави од членовите и од сега секој оној кој ќе стави аватар од друг член, со намера да го копира ќе биде баниран. Се враќаме на старо.
*мора да се проба, макар и бил првиот казнет заради ова, слобода или бан!
Аха, се си испланирав? Е кајг, си испланирав. И падобранци... god dammit, зашо мораше сеа? Јебига, то е ... wat to do wat to do...
па сеа си го пикам носот кај што не ми е место... жал ми е, тоа сум јас...
Моментот кога ликови од форумов се исмејуваат на други познати и помалку познати фаци за нивната смисла за хумор (и ителигенција) а користат туѓи аватари нешто што е помалку смешно, инвентивно и креативо и од македонски "сит-ком серии"
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.