Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драгаааааа ....

помина најголемото гајле и сеа ми е убаво. Не помина ко што требаше ама па што да праам. Сега не се потресувам многу многу за овие наредниве па што биде нека биде. И такааа...

:smir::smir::smir::smir:

П.С. Го сакам сеа пак, ок? :back:

Кајгано
ме мучи фактот дека појма неам кај да идам вечер т.е попрво би рекла со кого да идам!!!

Кајгано мори денеска учев цели три саата:vozbud:
Ми се приоде кајги на утакмица да навивам малку. Едвај чекам да дојде утре да си одам на Вардар:back::back: Негооо се зарзив со една песна еј. Ја изнаслушав плус дечкото е од моја населба :vozbud: А и во забавиште му ја украдов женската:baeh::pos2::pos2::pos2::pos2: Али сега ѕвер стана, му давам рака се надевам ќе биде нешто од него:pipi::smir:
ај чаос кајги:back::back::back::back::back::back:

Еј,

Од кога отворив очи денеска, се прашувам зошто уопште ги отворив?

Драга ...

пак јас :vozbud:
Само сакав да ти кажам дека не ми е гајле што денес е Халовин и воопшто не ми е страв. И дај нека престанат луѓево да празнуваат глупости како Валентајн и ова. Се праиме американци со сила. Си имаме и Духов ден и ден на љубовта (30.09) така да доста замарате луѓе.

Фала, чао, пријатно :smir::smir::smir::smir:

Kaјгано

После толку време поминато во досада и допрва денојте/неделата/а можеби и месецот шо следи, гледање А1,Сител,Морис и Дискавери,денес конечно се расположив ко чоек.
И пак не го добив отровот за глувци.
И 4 дена со ред неможам од собава да избркам една мува, ја фатив и пак ми избега.
И све е забегано,па и книгана шо ја читам.. очигледно е дека ќе се мрднам тотално јас. Во книгана викат : "Ќе научите како болката да не боли". Ах само колку сакам, онаа физичкана.
I life in the city of Velgosti, a town near Ohrid. I and my friend always goes to Ohrid by train. We love Next Time and we want to go on concert in Skopje. We go with bus to Skopje. He`s very fast and clean..
Прајслес тестови од осмоодделенци. Се изнасмеав мајке ми.

:back:

Драга

Ај и јас да пишам-аген.Знам дека спамирам и што?
Забавно ми е ептен па си викам ај да ти пишам да ти пренесам дел од моето еуфорично стање...

Џуст денс оооооо јеееее денс денс....
И што ако сум домче?Топ ми е!
Кајги take out your clothes real slooowwww:pipi:
Да да и јас мислев на то:pipi::back:

Идам да си пијам чајче!

драга моја кајгано
ме фати грипот :nesum: ми тече носот, кивам и само спијам. цел ден не излегов од дома, освен сабајле за на тренинг. сега пијам чајче, тебе си те гледам и воедно очиве ми паѓаат за спиење, а во 21.00 станав :toe: ај уште малку треба да поседам за апче да се напијам и си легнувам пак :back: ај чао

Драга

скрена администрација и општо постари членови
а ја па тебе ти пишуем
категоријата Кајгана е попосетувана него што била икад
офтопик се иде сегде
модератори цитираат на офтопик и идат офтопик
админи ги корегираат во офтопик цитирањата
картони нема
банови нигде

треба да се Кврцне форумов у сабота вечер...
...или до полнана месечина е...

Драгоева - едит - БРЗ НЕТ! :возбуд: :фала:

Анан0
У ептен хејтер муд сум вечерва:pipi:
С!те с! г! хејтам п0 ред вклучувајќ! г0 ! суаткар
ме мрз! да барам матр!јал! за сем!нарска
млек0т0 м! се !злад!
! ме фат! мерак за кл!ше речен!ц!
:back:
он скрин кејборд е лејм, пишување со знаци рулс!

Еј некако успеав со миљарда стискања на таб да стигнам до ова поле. Ептен е тешко да немаш маус а да сакаш да пишеш на форум. Јас немам маус некои немаат асална тастатура али како и да е, заебана работа е. Учење имам доста али ме мрзи. Се надевам дека ке завршам утре порано и ке можам вечерта да излезам и јас малце да си уживам со...:pipi: Ајде поздрав ок.

*** NaJnoVo IzvEsTuVaNje ***​

Типот со косата ја фати за цицка на женската со тренарките и му стана. После 12 ќе се ебат!
Биг Брат for the win!

Второ известување: Сабота а. Обично се игнорира зрачење од монитор во Сабота навечер.

Трето да си споделам слика на денот:
6a00e5523125aa883401116.jpg

Четврто е фенси поздрав, BBye; Фалачаопријатно; Tesakam ok :back:

Кајгано
Денеска рано станав за во кладилница и ништо :( ај здравје утре подобро може ќе биде да се надеваме :) фудбалче плеснавме малце ги тепавме пак пациентите -.- вечерва до парк малце па на кафе:toe: ја симнувам пес 63% е :wink:
Утре нема да одам да го бодрам ВАРДАР имам обавези некои :toe: се надевам добро навивање од другарчињата Комити ќе има и секако победа на ВАРДАР
поздрав

Драга,пијан ли сум а или ДА....па нормално кога се прават вакви журки во градов нормално е да се напраам камиказа...се ми е матно оти така незнам...излеа од алкохолот ќе да е...ти шо викаш драга....:salut: отидов ја во светот на бајките

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom