Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
1479053_776548882358837_779764573_n.jpg

Драга, имав задача да направам еден доста важен проект, на француски +тоа. Почнав, стигнав некаде до половина и ми се сејба пц нешто морав да го рестартирам, ништо не зачував и сега треба одново се да правам до среда да ми биде тип-топ и да го пратам. Ај се надевам ќе завршам.

ДК
Благодарност до членот со пост #31251 и мојов аватар стана новогодишен. Најубав аватар имам најфраериште ми е :) ебачиште на ниво :)
иначе ова автобиографска ми е
врти сучи, врти сучи,
кој да седне и да учи.
Нигде место не ме фаќа
ама никој не ме сфаќа.

Драга,

Сега аватаров на Мајмун нема логика. Види го цел е гол, тој капа му ставил.
Ај ќути, бар не му ги покриле стомачните. :свиркам:

Јас имам за учење, и тоа многу, денес среќна вест, може да биде помалце, ќе чекам да си потврдиме тоа во вторник веројатно.
Си бев на филм инаку. Моментот кога почнува филмот и знаеш дека бар саат ипол нема да размислуваш за ништо, освен да си зјапаш во платно. :X3:
И ладно е .... Ауууу, многу е ладно.

Драга,
Чудно е како може пола саат поминат во игра со едно мало човече да те расположи и да ти го разубави инаку скроз сјебаниот ден. Како што имам кажано многу пати, нема ништо поубаво и поискрено од детска насмевка. Добро, и гледање црно-бели филмови завиткана во ќебе, пиејќи топло чоколадо + греано вино не е лошо :)
Понекад едноставно доаѓа момент кога веќе не можеш да се замараш. И чувството е прекрасно. :rolleyes:

Да те прашам кајги, право да ми кажеш ...
“дали ги знаеш основните правила за секс во зима?
Јас ќе те потсетам на првото правило: при секс во зима на кој му тече носот, тој/таа е одоздола.
пс. мене носот ми е во ред:pos:

Уште еден од низата постови со тотално неповрзани работи :icon_mrgr:

Највеќе се нервирам кога ти даваат да научиш 50 страни и магично испаѓаат 300 страни затоа што во доказот на секоја теорема пишува "Доказот следува од книгата на рандом лик, str.55. Korolar 4.). Па немам бибилиотека дома јеботе. И по некоја случајност ако ја поседувам таа книга, ја отвораш и гледаш дека не можеш никаква поврзаност да најдеш меѓу двете работи :нинџ:

Одиме на друга тема. Последен пат кога сум местел тарифен модел на бројот од Т-мобајл било кога во мода беше да имаш мобилен што прима МП3 и Т-Мобајл се викаше Мобимак :icon_mrgr: Знам на цела фамилија им го уклучував тарифниот модел МОБИМАК-ШЕМА :X3:
Со оглед на тоа што ништо не сум сменил од тогаш, веројатно сеуште сум на некојси ваков тарифен модел. А тоа прилично го објаснува фактот дека кредит од 500 денари се троши со 10-тина зборења кои не се подолги од 2-3 минути :eek:
Fuck this shit, затоа во текот на една година, едно 10-тина месеци имам кредит меѓу 5 и 10 денари и го надополнувам сако кога преминувам во приремено недостапен :icon_mrgr:

Утре на гости во градов ни доаѓаат гости од Тетово.
Се викале Балисти, ама ги викале суперисти :icon_mrgr: И ќе не тепале 1 по 1 или ГРУПАЛНО :гик:

Гуд најт :giggle:

Драги Дарлинг

На дечкото од аватарот на членот #31252 мислам дека можам кашкавал да рендам на тоа килер стомачните :D. A guy like that can be find useful in the kitchen, among other things :P. Заедно со новогодишна капа и куварска капа и престилка нема да му стои лошо :3

Отварам прозор, ладно ми е. Затварам прозор, топло ми е. Па њтф бе, да отворам прозор и ќебе да земам може најпаметно ќе биде.

Драга
Додека се обидував да заспијам се мислев кога сум се зачленила на форумов и не издржав а да не проверам. Член сум од 2009 година, сум се зачленила летото втора за трета според моите пресметки. Имав многу глупаво корисничко име, среќа се направи опција да можам да го сменам.:oops: Епа сега пак ќе одам да спијам дека ја решив мистеријата.:) Добра ноќ Кајги.

ДК
Де бре уште ли никој не се прилагодил на времево, супер е. Кул прошетка од Универзална до Ново Лисиче :cool:

Драга, кажи му на @Epics™ дека во Македонија има ствар како позитивна рецесија *Latas_Alies_Meme_insert_here.jpg* :D

Иначе имаш три вида на расипан лаптоп:

1 - лаптоп со софтверски проблем;
2 - лаптоп со хардверски проблем;
3 - лаптопот на сестра ми.

Еве ми и наслов за дипломска, гревот од Леново што падна во рацете на сестра ми.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom