Д
ДаркхарТ
Гостин
Драга!
На моменти жалам шо забегав по метал и ги оставив зад мене прекрасните работи како ова
На моменти жалам шо забегав по метал и ги оставив зад мене прекрасните работи како ова
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Досаден ден у пм. Станав рано за на факс, и гледам не сум го положил последниот усен испит, али ништо страшно сигурен сум дека ќе гхо средам бар до јуни
Не бери гајле :wink: После душаното ми пиша дека имала мала незгода, па ми го стресе душичево. И така спремен да си идам за да ја видам, не собраа на една презентација за форензичари. Типците (70 годишни англичани) цепаа на англиски и ништо не разбрав, а предавањето траеше цели 2 часа. Од досада ми идеше да си свршам во уста и да правам гаргара:nenene::uvo: И завршија, и се уверив дека состојбата со душаното не е толку страшна:back: И од тогаш, како си дојдов дома, не станав од компјутер. Мора да се промени нешто:nenene: Решив од сега има да ги учам лекциите, како што ќе ги зимаме...(ова го викам уште од седмо одд:back
. А и ми се спие. Ќе си залегнам уште малце. Ајмо чаос :back: