Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
Денов е прекрасен, уште малце да биде поладно и супер ќе биде :)
Се надевам дека друштвото, добриот одмор и прекрасната атмосфера ќе ми го направат ова лето прекрасно :)
Освен тоа размислувам дали да превземам некоја активност која би можела да го подобри изгледот на моето тело, едно нешто во мене ми вика да изберам активност, а другото нешто да си седам, лежам, јадам и да си одморам :)
Се надевам дека ќе го изберам најдоброто и најправилното мислење :)

Колку е потопло времето, се повеќе ми се оди на одмор. :vozbud:
Прегледај го приврзокот 67801
ај заедно да идеме....НЕ СЕ ИЗДРЖВАТ ОВА ПОЈЌЕ (игор џамбазов)...... :)

инаку драга мислам дека ти кажав ама пак ќе ти спомнам дека едвај чекам да заврне............
п.с. се најавија овие од швајцарија.....каде и да е, ќе дојдат......барем ќе им појдам в стан во охрид без пари ќе им седам некоја недела, ќе викам некој другар и братучедиве.....мислам нема што да се коментира.........

Драго кајгано се решив со точак да извозам едно 40 километри и да одам кај еден другар во село но ете како што гледам почнува да грми времето....

Ај чао мене да ме нема во кревет, време е за одмарање ;)

Do you feel it in your body? Shake your stinkin ass
Do you wanna rock a party? Shake your stinkin ass
Do you wanna get naughty? Shake your stinkin ass

кајги си купив кикиритки, си ставив горска вода да се лади, мавам еден млак туш и ќе си седнам на тераса и ќе си кулирам и ќе го гледам невремето што доаѓа и ќе слушам ловкрафт на слушалки. поздрав <3

Draga kajgana neli e nogu jako kaa ke raskinis so nekoa cura i kaa ke pocne da se folira i da se sile demek ona pak se zaljubue , deka ona e najjaka picka a znajme so e i kako e i deka ona svarrrrrrrrrrno ne moze odma bez nego ... kako e mozno foliranje ALO MALA SIMNI SE tetovirana si duboko SMESNA SI cao prijatno !

Кајганче!
Добро е, се уште ја имам кондицијата за трчање на кеј. Денес помина полабаво, али деновиве ќе мора малку по малку да почнам да засилуем темпо :))). Дефинитивно боље испадна што отидов да истрчам и да испразнам енергија, да отидев кај гускана ќе се напукав уште толку со негативности :cautious:. Мислам дека вечерва ќе спијам како бебе:pipi:. Ај ч.

Во реалноста ги избегнувам, а тука сакаш - не сакаш несакајќи ќе прочиташ мислење на некои луѓе... Понекогаш мислам дека крв ќе ми потече од носот после некој прочитан пост... Глупоста царува на невидлив трон.

Вистинскиот маж мириса на парфем, не на цигари.

Л О Л !
Ако некој е маж спрема тоа дали пуши цигари или не.. тогаш тебе шо треба да ти прајме?

ДК

После 6-17 саати и којзнае колку ракија, прибирање дома. Којзнае дали ќе се вежба утре, од кога завлегов со спортскиот живот една кондиција се набилда друга пропадна :) No pain no gain :D

Сатот е 4 отсабајле, а јас сум магаре со ушите нагоре и со опашот надоле :D

Колку е убаво за промена да прочиташ дека некој е весел и си го живее животот по ќеиф, па дури и им стигнува време да се нервираат за глупости. А ја јбг од мука на драга кајгана почнав да пишувам посабајлечки :) . Се исцрпив и психички и физички од стресови, ниту дење спијам ниту ноќе. Само се надевам дека ќе заврши што поскоро.

Кајг,
Hush, don't speak. When you spit your venom, keep it shut I hate it..When you hiss and preach, About your new messiah 'cause your theories catch fire. I can't find your silver lining ..I don't mean to judge but when you read your speech, it's tiring - Enough is enough
(песниште) :)
Ми доаѓа да викам на цел глас и да кршам се' по дома, ми веруваш?

Она што не ме убива, ме прави посилна. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom