Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Каигано,

Јас сум психички лабилна личност. А кога си признаваме, не сум ни многу убав.
And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom.

Драга, се чуствувам сино.
Бубамари ми шетаат низ стомак, не сакаат да се смират.
Не знам на која страна да фанам Кајгич, се нешто ме полудува.
Што попрво, на каде, со кој, зошто вака, како напред?
Премногу прашања у глава драга, премногу.
Сакам се да излезе од мене, без емоции да бидам бар една недела.
Ми треба мир и време сама со себе.

Треба да знаеш како да се продадеш мала :icon_mrgr: ! Биди само слободен и 'искрен'. Кај луѓето поминуваат тие две ствари и расте твојата вредност во нивни очи. Не ми се верува дека два пати ќарив оценка плус, со апла не знаење на по едно цело прашање. Посебно денес, вештицата можеше и да ме кутне. Влегов да одговарам од сеќавање и успеав на крај да ја придобијам ! :вонзем:

ПС - Ама треба и да умееш да моташ филмови. Тоа е ..

Кајги,
Излегов со другарките, и си нарачуваат кока кола и коментираат ќе го пратиме кодот дан ни падне нешто, јас си чутам и се мислам ај и јас ќе го пратам кодот. И на крај мене ми стигнува порака дека сум добитник и вакви останаа:eek::pos:

како исцеден лимон се осеќам..........

само толку.......

пријатно

Д.
обожавам кога врне, сакам цел ден да врне и утре :love: најсреќен сум тогаш......
сеа ќе барам добра комедија. мора да се изнасмејам.......

Тоа е тоа. И не изгледа така лошо да сликаш сам у ноќта, само прво треба да научиш да сликаш.

1044926_10200998202252736_1464918886_n.jpg

Драга,

I miss him already :pipi: Знам дека само еден ден го нема, ама верувај, ги бројам деновите дур се врати. Цело време си замислувам кај ќе шетаме и што ќе правиме кога ќе се врати..Ах, мислам дека повторно се заљубувам..Знаеш што ми се случуваше кога ми ја прати оваа песна?

Ајкули и дракули ми шетаа низ стомак :pos:
Сакам да го гушнам силно силнооо и да не се одделам од него. Е така да знаеш! :pipi:
Само уште 9 дена..

947209_574101422641892_1941613508_n.jpg

е не на мајка ти е дворот....... :icon_lol: си ги напрчив нозете на терасата,слушалките на ушите и чао бре :D

ако...не е проблем,ни че го испијме сокот..... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom