Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Нема правило за носење саат, како ти одговара така, индивидуално.
Дечкоми го носи на лева, а и имам приметено и многу други.
А во арт не се диши од луѓе, прееска и надвор стоеа од шо немало место каде, ваљда.
Откако се затвори Апореа, нема радост појче, барем за мене. Абе донеси ги таму битолчаните нека рснтат Ramones, Zeppelin, Floyd, Pearl Jam.....wait! Слухот на новата шема ќе биде напнат од бендовиве кои ги наведив. Сето шмикерана, сето нз шо да речам.....иначе јас на десна го носам па многу души ми рекле, абе не се носи сатот на таа рака, а мене позгодно ми е онака :)

Добра вест.

Ма најдобра.

Ми ја одобрија книгата од Министерство.

Вриштам. Ииии... Дап, некогаш соништата се јаве, ако добро знаеш да си ги трансформираш.

Останете мудри.

М.

Врага.........

шпиуни су меџу нама :icon_lol:

Колку сум слон значи не е можно,морав да му откажам на другар за заедничко гледање утре ракомет зошто немам средено тоа што треба,зошто сум мрза. :notworthy: Јбг и плус најубаво ми е сам кога гледам утакмици на репрезентација,на рает можам да си се нервирам.

Ме пука глад,би изел пирошка од 7-ца декорирана со голем помфрит.........прекини self.

Иначе сакам да ти споделам како мирисам во моменов,е вака
5cf9cad94714c5577919c266171d935c_XL.jpg

значи се давам во парфемов,едноставно уживам,а бога ми и доста пофалби од понежниот пол сум примил. (y)

Ај врага позз се читаме.

Passed down to you...
Во овие ситни часови се чудиш зошто пишувам овде. Тоа е затоа што сум веќе дотепан од човековата глупост и сосила глумење на игнорантност. Вчера да ме прашаше, ќе ти речев дека све ми е рамно ко Полог. Денес сакам едноставно да отворам комора за сублимација на итака напатените за внимание мозочиња. Ваљда и на гасот ќе му падне цената.
Друго, се потсетувам на оние фрагменти квалитетен живот, кога одев по свирки на неколку мои омилени бендови, времињата поминати со тоа друштво со кое сега по некоја случајност се поретко се гледам. Ми фали малку дериватот наречен муабет outside the box. Луѓето, да не зборам.... Мала слатка носталгија.
Ја презирам во себе сета исполитизираност што седи како кочница помеѓу луѓево... Инаку би ме етикетирале како човек кој не знае што сака. Шта чеш...

So says Saladin....

Драга,

Вчера беше топ некој преживеаа некој не али сепак добро беше има проблем се поднапив онака здраво и на пола именик сум пишувал Лаку ноч свирачи :facepalm:,Ај ваљда нема да видат хахахаха :)

Драга кајгана

Вчерашниот ден помина како така помине денешниот ден ќе видиме но изгледа по се нема ништо посебно да помине на работа како и секогаш 2 смени работам и денеска до сабајле сум ... јбг ќе помине и овој ден ... а драга кајгана на љубовно поле како и секогаш тапа :confused: сеуште среќата не ми се насмевнала чим кажеш ми се свиѓаш одма почнуваат ти е акции сеуште не можам да се видам со нејзе и тоа е тоа се трудиш околу нејзе даваш совети помагаш и како пријател тука си секогаш за нејзе а таа тоа него гледа во вистинската форма се прашувам само до кога ќе трае мојата трпеливост за некои работи ...

Ако некои луѓе планираат да гледаат филм уз муабетче, кикотење и чести извици на чудење, тогаш тие луѓе треба да си гледаат филм дома, а не на кино. Во спротивно, другите посетители на киното ќе бидат изложени на моменти од типот на: леле, колку е убав тигарот, стварно е убав тигарот, ептен е чиста водата, станчето му е супер уредено, јадењето изгледа вкусно, обожавам мунгоси, пострашно нешто од ајкули нема, што рече?, види го китот, требаше да си земеме пуканки, се уплашив, и` се јави на Маја?, Индија е убава земја, ми се пие вода, колку е саат?, тигарот е уствари големо маче, хихи, хаха, хехе итн.

Кајгано,
Јас би бил благодарен доколку некои луѓе околу мене сфатат дека стварно не ми дошло до нивната „како си го поминав денот“ приказна.
Не сум јас Драга Кајгана.

Драга
Не ги сакам овие стари повратници во мојот живот откако сум расчистила со нив. Каква сум тоа јас среќа што сите само се навраќаат на мене. Сиктер несакам да ве гледам. Учење, учење умрев веќе никако нема крај, али ајде два се само би требало да смогнам сили и да ги поминам, ако не здравје. Од утре нова песна, нова агенда, се надевам пред неа ќе застанам како што треба и без отстапки. редно е да се пополни со полно обврски......А за мојот најголем грев една посвета...:pipi:

Драга...
сега сум нешто посебно расположен ...можда е поради фактот што од сабаље 7 сат па до сеа бев на крштевка кај внук ми.... и да цел ден пиам и можеби сум фатен малку...али ништо страшно били и полошо...иначе мислам дека е време да се уозбилам малку доста беше заебавање.... а да ќе забораев ми се погодија еден песните може е малку шабанско али јебеш га...коа се пие не се слуша транс.... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom