Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Официјално верувам во карма.
Земјата е округла и се врти. Само треба трпение да се има....

Д.
Дали само јас ти ги читам темите од последната страна па надоле? :confused:

Ако не ме биде за ништо у животов, ќе отворам фирма за професионално пишување на мејлови.
Ваљда ќе тргне бизнисот пошо какви мејлови ми стигаат и какви гледам дека се праќаат, ми иде со скршена дрвена боичка очите да си ги ископам.
Инаку, глупава е саботава. Мртва некако.

Драга бе,
само во оваа моја чудесна земја може да се случуваат некои работи, а на никого да не му е гајле за тоа...:cenzura:
Еве ти една:

Да ти е*ем градот смрден,да се немало никаков ноќен живот,освен 2,3 кафичи,све другото е мизерија.А за диско ич муабет да не праем:mad:,има една шупа,не све личи на диско никако:eek:,никакви ласерски ефекти,само едно плаво светло,што страшно иритира.А најтрачино е тоа што градов,буквално врие од кафане и кладилнице,и све е пуно:confused:,па нели народов немаше паре?

Има нешто иритирачко во воздухов, налик болка во вратот и просто ме тера сите миси да ги искашлам ко балгам од вирус што ме префатил од се што ме обиколува. Само една запирка во реченицава. Решена сум да се засркнам од дрдорење.

И ми фали една буква у муабетот за да речам еден збор ама дека ја немам, не ќе умеам да си ја речам ни поентава на постов, а лошо е и дека вокабуларов ми го скрати то шо ми фалиТ буквава.

Или па го прошири. Како и да е, ми фали да го пишам оној зборот..

Лајф, шо го викаат Енглезите. Не знам која му е македонската алтернатива. Бокал ракија, шопска, курви, спортска? Лајф... ех.

Saatov so maka gi izdi{uva sekundite, gr~i ko traktor u tri sabajle, pred petlite, spregnat za rabota.

A ne mi fali ni bukva za da napi{am Qubov...

di-kej

rabotam po doma:
Prasina brisam, sadevi mijam, so pravosmukalkata minam, gjubre frlam....
Ne e oglas---si i kazuam makite... :icon_lol:

денот џамборавица,свашта се издешава, еве го пак дојди времето.....ова е фајнал,тука идат многу тешки одлуки,ќе мора да смирам душичката и трезвено да одбирам.

Да ти е*ем градот смрден,да се немало никаков ноќен живот,освен 2,3 кафичи,све другото е мизерија.А за диско ич муабет да не праем:mad:,има една шупа,не све личи на диско никако:eek:,никакви ласерски ефекти,само едно плаво светло,што страшно иритира.А најтрачино е тоа што градов,буквално врие од кафане и кладилнице,и све е пуно:confused:,па нели народов немаше паре?

И ја сакав истото да го пишам. Али ете ме превари.

И ја сакав истото да го пишам. Али ете ме превари.
Секој град си е приказна за себе.на оваа тематика,мислим дека само ск и струмица,отскокнуваат,другово не е за коментирање.

Денеска беше денот кога за прв пат на свирка ми се скурчило да присуствувам, иначе Фолтин свиреа.
Дали дека ги слушав по едно 10ти пати, дали нешто денот не ми беше како што треба, но и тоа го дочекав, глава да ме фркни и да си заминам. Ни везилка ни ташлаци.........
п.с зошто се носи сатот на лева рака? Дека обично со десна работиме, пишуваме, пиеме нешто или што е финтава......

Драга..

Моментот кога едноставно сфаќаш дека некои луѓе остануваат во твојот живот засекогаш без разлика кој пат ќе го фатиш...без оглед на се, не престануваат да постојат.

Да де, и ти си во нив...
When the world ends...collect your things, you're coming with me

Денеска беше денот кога за прв пат на свирка ми се скурчило да присуствувам, иначе Фолтин свиреа.
Дали дека ги слушав по едно 10ти пати, дали нешто денот не ми беше како што треба, но и тоа го дочекав, глава да ме фркни и да си заминам. Ни везилка ни ташлаци.........
п.с зошто се носи сатот на лева рака? Дека обично со десна работиме, пишуваме, пиеме нешто или што е финтава......

Нема правило за носење саат, како ти одговара така, индивидуално.
Дечкоми го носи на лева, а и имам приметено и многу други.
А во арт не се диши од луѓе, прееска и надвор стоеа од шо немало место каде, ваљда.

Д.
ова не се опишува,ова мора да се доживее за да се сфати за што се зборува. како и секоја година, што си одам, ако не појдов денеска ќе згрешев.
па в село за Водици каде на друг место (y)
вечерва мораше да слагам в град оти немаше место да останам. дојдоа и братучедите од друг град шо се, па и баба, па и од германија чичковци на мама, и куќата е фул. ама утре здравје пак одам...со господ напред.
а ја па се думав дали да одам, глуп.
дека денеска се машки водици кога дојдоа ракијарите кај нас дома реков ја порачувам песна, му викам свири мајсторе туѓа си бескрајно........и ја не знам што ми текна, можеби од топлата ракија. :icon_lol: и нормално имаше кршење чаши и пукање со пиштоли посебно кога ја почнаа оваа :vozbud:(на 18тата секунада е тоа што е )
абе дома лудница беше. германциве со пиштолите надвор излезени, ја пошто сум малку фатен од ракијава, ми идеше вени да сечам.....мораше за паричник да се фатам.....знаат да погодат в срце. дури и баба рацете ги крена............
сега се обидувам да се соземам, а утре ако се женски водици, па кќе се праам дамла. ај чао и уживај со ферус

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom