Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Фаќаш и се враќаш по два дена дома, седнуваш на компјутер 2 минути, ти ги креваат жифците домашните, и фаќаш и пак си излегуеш.

Идеш до продавница, се враќаш накај дома и сфаќаш дека уствари трепките ти се смрзнале.
Колку го мразам ладново време еј.

Драга да ти кажам што ми се случи....

Бев кај Дедо ми и Баба ми, и бидејќи се стари ме замолија да отидам до продавница да купам Солна киселина, а не сфатив за што им требаше, ама како и да е, влегувам во продавница и и викам на продавачката:

- Една солна киселина ве молам, и она ми враќа

- Аааааа што, гости да не имате ?

Ееее оваа моја прекрасна земја :LOL:

Драга

ДА СЕ НАЈДЕ ВИНОВНИКОТ ЗА СКРШЕНАТА WC ШКОЛКА НА ДАДАР И ДА СЕ ЗАПАЛИ ЖИВ СРЕД ПЛОШТАД ВЕДНАШ ДО АЦЕТА. КАКО СМЕЕЛ ТОА ДА ГО НАПРАВИ???? СЕ НАПИЗДИВ ДРАГА МНОГУ, НАЈСКАПОЦЕНАТА ШКОЛКА ДИРЕКТНО УВЕЗЕНА ОД МИЛАНО МУ ЈА СКРШИЛЕ......ЏУБРЕ ОД НАРОД СМЕ БЕ ЕЕЕЕЕЈ!!!:mad::mad::mad:

Kajgi the gayme :icon_lol:

слушам по градот шема било да се тепат женски,така ја искажувале супериорноста,машкоста нивна :facepalm:
:pos:

....а да ги видиш за греови се,едвај уста отварат пред народот.

сум си поминал инзвАредно,ми фалеше таквото смеење.

p.s. the gayme.....:свиркам:

Драга...од утре пак на работа, а шубаво си залегнав дома и сеа не ми се оди ама морам да му е*ам :/

Нема повеќе македонска музика на националните телевизии (y)
Дет минс дека ако ги помотувам каналите низ телевизоров(шо ретко го прам нештово) нема да наидам на никакви Еклери, Фенови и самопрогласени гуски кои треба да бидат пејачки.

Д.
зошто имам чувство како сите да ме оговараат? имам чувство дека сите зад грб ми се смејат, викаат дека сум глупав, прост....дури и за домашниве имам такво чувство. кога седам в дневна сите си ќутат, тамам ќе заминам во вц или в соба или кога сум пред излегување тие се умираат од смеење.
кога не сум дома некое време, кога ќе ме пречекаат сите се расположени, а ја од кога ќе дојдам поминува пола саат, тие само што не се заклале (n)
36.jpeg

п.с. не сум во пубертет и не мислам дека сум посвоен :cautious:

Драгааааа, си купив нов лаптопппп :vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Знам шо ќе ми речеш:
“ПАК?!?! пред некое време си купи!
Е да драга, ама тој беше на старо и умре многу брзо. :cautious: Од хп шо друго да се очекува освен цркнување ни две ни три... на матична. Значи хп у живот веќе не!
Еве го убавецот! Нов! Од продавница, па и јас го одпакував.... абе ќе си пукнам од среќа!

37805.jpg

*мафтасорацекопингвин*

:LOL: :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

Драга,

Толку многу работи а толку малку време. Сегде да стигнеш, со сите да се видиш а пак за себе највеќе време да имаш. Сакам напорни периоди. Сакам кога сум под притисок и кога сè морам да правам во 5 за 12. Гајле ми е колку ги нервира тоа другите.
И да, ќе те посетувам пак. Поинтересно е така.

Гладиус

кајги ти текнува ко ти реков дека планирам да ги фатам сите колеги од клубот на кондиција ??
yeah, that never happend :D
камен ладна сала, борач 84 кг со 5 години џиуџитцу тренинг против 70 кг јас.
ноу комент

Кајгано,
нешто не е во ред, не знам што.
Ама се чуствува некаква напнатост во воздухот, се надевам дека ќе дознаам што е работата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom