Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
И јас како другар ти Епикс, сабајле во 7 кога го видов времево, инстантно се вратив во кревет и си продолжив со сонот.Станав во 1 и главата не знаев кај ми е:icon_lol:
Ај си викам, да биде бар денов малку продуктивен, фатив да учам за колоквиумот во петок.Кога после пола саат, колега ми се јавува ми вика, сестро Јелен те кикна од колоквиум, ради недоволно присуство.Не ме погоди толку фактот што предметов ќе го идам на испит, од проста причина што 3 години по ред така го полагам.Ме погоди тоа што скоро секој ебан час бев присутна и слушав какви филозофии тресе, за да ме казни пошо не сум била 3 пати.3 ФАКИНГ ПАТИ!:confused:
Енивеј, покрај дешавкава денот солидно ми помина.Само еден проблем иам, кој се надевам ќе се реши до петок или евентуално до наредниот.Пошо ако не се реши, сериозни последици ќе има.

Драга бе,
како е можно да се толку либерални?:eek: На такво смешно и небитно прашање не ни очекував дека ќе добијам позитивен одговор, ама ете ме изненадија. Саат време им се смеев од што не ми се веруваше.:unsure: Мило ми е што во вакви клучни моменти кога сакам промена, секогаш ме поддржуваат. :)
После мнооогу години покажувам некакви знаци на живот и покрај тоа што се некаде длабоко, битно ми е дека ги има. :) И кога ти кажав дека ќе вегетирам 7-8 месеци, излезе дека не можам така, па си направив 300 планови кои сакам да ги остварам до 31 јули (батали го муабетот за 21.12.).

Инаку, убаво вика другарка ми дека не може сите да имаат прекрасна врска и дека некој мора да биде forever alone, така излезе дека ние две сме предодредени за таа улога. Убаво е кога некој ти ја разбира ситуацијата. :)
Повели:
Frank Sinatra - New York
Gene Kelly - Singing in the rain

Драга

Се разучив во последно време, незнам што ми стана, ама битно алармантна е ситуацијава.

кајганиште.... ме фаќа ОПАСНА нервоза... немам среќа немам пари немам ни цигари... НЕМАМ НИШТО!!!!
ми оди да искочам надвор и да убијам некого!

и да искочам сеа надвор ни во тоа нема да успеам - 4 ипол сабајле е жив човек нема..

едноставно кога нешто не ти оди и кога ке почне да те дупи све поаѓа наопаку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom