Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Место да читам, 3 сати за семинарска отепав.
Се думам дали да оди алтернатива нова, или алтернатива стара позната во следното емисифче.
Ае измиксав песна со овие ѕвонциве горе. Кисинг Д Сан, динг донг динг донг.

Овие лампиониве на банерот од такт ме извадија, си викам што к*р сега ми свири и се вртам лево десно. :pos:

Е, нееее...! Не те сакам вака (n) Сина крв си е сина крв... ама што да правам, заради лампионите и капчето ќе морам и ваква да те гледам некое време. Тоа е.
Замисли која среќа ја имав денес. Отидов у банка и пред мене немаше никој. Никад не се десило да завршам работа за 5 минути :icon_lol: Затоа па на факултет ме зезнаа... „Не работи системот, дојди утре/задутре“. Тоа е, не може се да ти иде како што треба. Сепак, доста работи завршив денес. Пладне е, а веќе сум преморена... Не е страшно, ништо што еден литар кафе не може да го реши.

И уште нешто, какво е тоа непишано правило, дека ако постои особа која не си ја видела со месеци/години, а потајно си копнеела да ја видиш, случајно ќе ја сретнеш баш кога си у најнерепрезентативно издание-бушава, ненашминкана и со подочњаци до колена???? :tapp: Како и да е, се израдував на средбата. Некои луѓе едноставно не можеш да ги избришеш од срцето.

Денес е ден посветен на Веројатност и Статистика, ако приметиш дека не сум океј вечер, да знаеш од што е.

Поздрав :)

Д.
пола саат си ѕвонам со овие над мене ѕвончињава :vozbud: се чувствувам како детенце.
вистина во последно време некако ми е гајле за се.
почнав да не се замарам многу, ај да не претерам ама скоро за ништо не ми е гајле :unsure:
може заради крајот на светов што се наближува....едвај го чекам :icon_lol: уште 3 денаааааа. јухи јухи јеииии

Драга,
да ти кажам дека на стоматологија сеуште нема материјал за пломба. :)

Одсабајлечки толку ме акаше глаата шо ми идеше да си го брцнам то чадорот у око и грандиозно да го отворам. Ем сенка ќе ми држеше.

Тука, слава ни е денес. Да си се самолајкнам и да им ја честитам на сите, со желба за поубав свет.

1.jpg

Јако е ова со ѕвонциве и тракатанциве ја будите креативноста во мене па си замислувам дека сум Зоран Маџиров.:)
Него што ми беше муабетов. Разбирам дека нашево собрание е институција за недораснати деца со посебни потреби кои имаат желба да го мерат егото ама не можам да ги сфатам оние кои гледаат такви глупости и твитаат за тоа. Мене ми е срам тв да пуштам и да видам со кои идиоти ист воздух делам....
10 дена чекам резултати од колоквиум, му пишувам три пати меил на професоров и на крај ми вика: Аааа колега па ти не се интересираш резултати имаше одма по два дена. Добро бе кога ќе има вистинска реформа во образованиево и овие кадриве од битката на Неретва да заминат во пензија, ова е срамота и ги преминува сите можни граници.............

За многу години славата на сите.:)

Јако е ова со ѕвонциве и тракатанциве ја будите креативноста во мене па си замислувам дека сум Зоран Маџиров.:)
Него што ми беше муабетов. Разбирам дека нашево собрание е институција за недораснати деца со посебни потреби кои имаат желба да го мерат егото ама не можам да ги сфатам оние кои гледаат такви глупости и твитаат за тоа. Мене ми е срам тв да пуштам и да видам со кои идиоти ист воздух делам....
10 дена чекам резултати од колоквиум, му пишувам три пати меил на професоров и на крај ми вика: Аааа колега па ти не се интересираш резултати имаше одма по два дена. Добро бе кога ќе има вистинска реформа во образованиево и овие кадриве од битката на Неретва да заминат во пензија, ова е срамота и ги преминува сите можни граници.............

За многу години славата на сите.:)

Си ме изнасмеал пријателе :pos:
--- надополнето: 18 декември 2012 во 20:18 ---
Драга

Станав денес околу 8, и гледам надвор врне дожд, ама асално врнење. И видов, невидов си се вратив во кревет.
После тоа се будам кога гледам 14:30 :eek:

И цел ден сум ваков:

ucenje2.gif

Чудни се луѓево, ги нема живи, воопшто не те барат, и кога најмалку очекуваш те канат на слава, родендени и.т.н.
Мислам која е логикава.
What the fuck :eek:

странец во сопствената земја,во сопствениот град....

заробен,загушен....
дланка полна со љубов....
не допрена.....
скриена во џеб

оо странецу каде талкаш,имаш ли ти цел........

п.с. колата ми ја поскапеа пак ти еам новогодишна цена,ете зошто не го сакам дедо мраз :facepalm:

Драга,
еве ги сите околу мене пијат вино, ја малце избегав да не подлегнам на искушението... нема смисла утре полагам, а неам ситка за убаво, домашно вино. Ама пак... нели во виното е вистината, дали ако сега си пинам малце, само маааалце утре ќе ги погодам вистинските одговори? Што викаш ти? :rolleyes:
Туку за многу години нека ни е, среќна слава и на сите други што ја слават!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom