Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга..

Денов е :гомце:
само сакам да лежам, да слушам некоја спора музика и да бидам сама...

Знаеш што Кајгано?
Ми фали nescafe. Таквите ликови му даваат шмек на форумов. Се надевам дека во идната 2011 година ќе напраи камбек во негов стил.

И темата за топ 3 најдосадни форумџии ми фали...Не топ 3, туку топ 30 можам да набројам...

Јебеш култура јас ќе си кажам што имам :)
Ме фрлија во оган и секој ден се потопло ми станува , е сеа дали ќе изгорам или ќе се навикнам че видиме за неколку месеци :)
Позз

Ама чаушот од џип крева рака, а бе шо го возиш нели беше од жена ти, добро е чим ти го дава понекогаш :icon_lol:.

Му викам на З. ќе земам креатин и ќе го делиме со кучево, вика не сум бил нормален нема да го помириса ама ако го маскирам во заостаната супа или манџа со глутамин го пробав и јади сега на ред е креатин :icon_lol:.

Колава со прва брзина крева 90 тоа го осознав денеска вика полека количката по кола ќе се откачи :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, кучеви на џам ми е врзано за решетка да не гази во бетонот, иди брачкава вика ќе ме изедеше, а бе не досига синџирот што ти е кога му се исправил на скали :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

И да прашам од прашање нема зијан можи да биди :icon_lol:....

600362_555815264432510_1647713282_n.jpg

.

Пред месец дена бев на екскурзија во Италија и со уште две другарки се изгубив во Венеција...кога ќе ми текне кој страв сме го преживеале ејј.Ни отиде бродот и цела група не ни правеше муабет затоа што не чекаа саат време додека се снајдеме...хаварија.
Хахаха,златно Скопје.

Кајгано само што го истркалав Мирко Топов на фејсбук. Чувството ко че се прај некој курац ипол и ко че ти се потрефи прилика да си плесниш ко чоек. Е сега 2 минути го мислев коментарон за во кратки црти да си кажам шо имам. Близнак сум јбг, секош ја ширам.
spx63l.jpg

^Bravo, tocak ke ti kupam!

Highlight of the day: najbolji izum e termosot.
Aj koj te vrti tebe idam da spijam.
Mwah kis :*

Д.
поглупава вест немам прочитано, видено и слушнато во последно време :pos: :tapp: дал да плачам ил да ја мавам глава од ѕид, читај:
- Панче Кралев лично ќе се потруди да придонесе за зголемување на наталитетот :pos::pos::pos: КАКОООо???
не можев да се соберам 1 саат......... поглупаво не ножеле да напишат и ивона поглупаво не можеше да каже. дури и таа се насмеа под мустаќ :sneaky: будали бреј

Драга,

денеска цел ден во учење повторно. Полагам утре. Ај упм...се читаме др.пат

Драга, животот веќе нема смисла, мрзев понеделници а сега едвај чекам да ми бидат работни...ама трудно некако е :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom