Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Веќе ми е преку глава од се и од сите дојдено, па аман веќе, од денес нов лист за сите што ми се правеа другарки и тоа најдобри, се они неможат да излезат кога ми е баш ВАЖНО ма ајде бре, тоа ако е другарство...а јас за нив секогаш сум можела е од денес здраво нема да имаат од мене!!!! Подобро да почнам од 0 без друштво да си најдам ново, отколку да се потпирам на ова никакво "друштво"!!!!!!!
Преку глава ми е и од професорката по англиски, па добро бе мајкому стара, која си ти да кажуваш дека македонскиот народ е прост народ и дека Александар Македонски бил глупав, а индијците паметни?! Оди си во Индија тогаш мори, или Англија што толку си ја сакаш!!! Па уште кога пробав да и реплицирам, госпоѓата си мислеше ме исмеа со нејзиниот евтин сарказам. ХА-ХА-ХА.
Секаде лажни пријатели и дволични луѓе, лицемерни! Што свет ќе беше ова...

Кога ми е екстремно досадно, пуштам музика на ЈуТуб (македонска или екс ју) и ги читам коментарите. Тоа е бесценето. Какви коментари има, па ако песната е поврзана со име - имаш коментари од типот дека некој сакал личност со тоа име, па тука имаш дискусија, срцепарачки коментари, дури и совети. Ако се народни песни - тука одма имаш 2293995956569 коментари со расправии од типот чија е песната, особено ако се во прашање македонски народни песни - се разбира најприсутни се бугарските коментари, па така од дискусија за чија е песната, се префрла муабетот на историски лекции и докажувања и по некое човече кое се обидува да ги убеди да не замараат на убави песни со политички муабети. Со некои коментари сум се газела од смеење, имаше еден коментар на “Море сокол пие“ или “Јовано, Јованке“ (не сум сигурна која беше), во лавината коментари од типот ова е бугарска песна, еден јунак се напна и со капс лок имаше пишано: А море, абдал еден, ВАРДАР НЕ ТЕЧЕ ВО БУГАРИЈА :pos: Ѕвер.
Све и свашта има по интернетов, само треба да ти е доволно досадно за да прочепкаш и прочиташ...

Драга,
денес сум расположена, дури чудно е..оддамна не ми било вака, ама некако имам потреба да се смеам и да ги натерам тоа да го прават и луѓето околу мене :3

Др. К,

Многу е смешно кога ќе се запукаат на одредена тема на 30 страници, на последните десет се караат двајца, а тогаш ќе им упадне трет што се нашол повреден и реплицира на пост на 5-тата страна!:pos:

Др. К,

Многу е смешно кога ќе се запукаат на одредена тема на 30 страници, на последните десет се караат двајца, а тогаш ќе им упадне трет што се нашол повреден и реплицира на пост на 5-тата страна!:pos:
Особено ако цитирал некој неактивен член уште од 2008ма.

Драга си шетав вчера низ Чаир и бев запрепастен, се осетив ко да се наоѓам во туѓа земjа, многу грдо чувство а истовремено и чувствував восхит кон таа нациjа коjа добива се што ќе посака и тоа без да побара, сама си го зема.
Сликичево може наjдобро да jа обjасни состоjбата во моjот Чаир...
20318_4904245729127_2001312261_n.jpg

Драга,

денов е одличен. Полагав денеска и ми се исплати тоа што вчера го поминав цел ден во учење. Ќе имам добри резултати валјда со максимум бода. Мило ми е што вака тргна денот, се надевам и така ќе заврши.
Толку од мене и се читаме понатаму.
Хитче на денот:

Да беше реална ниту ти немаше да ме препознаеш.

Имам шест семинарски да спремам. Незнам од кај да почнам. Од Понеделник започнувам да спијам по некоја од читалните/библиотеките, само незнам каде.

Многу ми се интересни женскиве што носат марами/маици со американско/англиско знаме, а мене ми викаат дека носење мајца со МАКЕДОНСКОТО знаме не било за женски :D

Многу ми се интересни женскиве што носат марами/маици со американско/англиско знаме, а мене ми викаат дека носење мајца со МАКЕДОНСКОТО знаме не било за женски :D
Donatella Versace

Женско, од Скопје
a tvoje oci te noci su pogledale me ! :$ 4 ноември 2012

Ок, сфативме.

Donatella Versace

Женско, од Скопје
a tvoje oci te noci su pogledale me ! :$ 4 ноември 2012

Ок, сфативме.
Хахахахахах :D ако имам цитат од српска песна, тоа значи дека не си ја сакам Македонија? Најпосле, попрво би носела српско знаме на мајца, отколку американско или англиско. Да ти кажам преку глава ми е веќе од тие "модерните" што повеќе ги ценат странците од запад од нас самите. А Србите, Хрватите, Црногорците, Босанците, Русите итн ми се многу помили од Англичаните :) еден мој другар со негова другарка од Србија зборува на англиски o_O хахахахах попрво ќе зборувам српски отколку англиски! ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom