- Член од
- 15 јули 2012
- Мислења
- 571
- Поени од реакции
- 832
Веќе ми е преку глава од се и од сите дојдено, па аман веќе, од денес нов лист за сите што ми се правеа другарки и тоа најдобри, се они неможат да излезат кога ми е баш ВАЖНО ма ајде бре, тоа ако е другарство...а јас за нив секогаш сум можела е од денес здраво нема да имаат од мене!!!! Подобро да почнам од 0 без друштво да си најдам ново, отколку да се потпирам на ова никакво "друштво"!!!!!!!
Преку глава ми е и од професорката по англиски, па добро бе мајкому стара, која си ти да кажуваш дека македонскиот народ е прост народ и дека Александар Македонски бил глупав, а индијците паметни?! Оди си во Индија тогаш мори, или Англија што толку си ја сакаш!!! Па уште кога пробав да и реплицирам, госпоѓата си мислеше ме исмеа со нејзиниот евтин сарказам. ХА-ХА-ХА.
Секаде лажни пријатели и дволични луѓе, лицемерни! Што свет ќе беше ова...
Преку глава ми е и од професорката по англиски, па добро бе мајкому стара, која си ти да кажуваш дека македонскиот народ е прост народ и дека Александар Македонски бил глупав, а индијците паметни?! Оди си во Индија тогаш мори, или Англија што толку си ја сакаш!!! Па уште кога пробав да и реплицирам, госпоѓата си мислеше ме исмеа со нејзиниот евтин сарказам. ХА-ХА-ХА.
Секаде лажни пријатели и дволични луѓе, лицемерни! Што свет ќе беше ова...