- Член од
- 15 јули 2012
- Мислења
- 571
- Поени од реакции
- 832
Веќе ми е преку глава од се и од сите дојдено, па аман веќе, од денес нов лист за сите што ми се правеа другарки и тоа најдобри, се они неможат да излезат кога ми е баш ВАЖНО ма ајде бре, тоа ако е другарство...а јас за нив секогаш сум можела е од денес здраво нема да имаат од мене!!!! Подобро да почнам од 0 без друштво да си најдам ново, отколку да се потпирам на ова никакво "друштво"!!!!!!!
Преку глава ми е и од професорката по англиски, па добро бе мајкому стара, која си ти да кажуваш дека македонскиот народ е прост народ и дека Александар Македонски бил глупав, а индијците паметни?! Оди си во Индија тогаш мори, или Англија што толку си ја сакаш!!! Па уште кога пробав да и реплицирам, госпоѓата си мислеше ме исмеа со нејзиниот евтин сарказам. ХА-ХА-ХА.
Секаде лажни пријатели и дволични луѓе, лицемерни! Што свет ќе беше ова...
Преку глава ми е и од професорката по англиски, па добро бе мајкому стара, која си ти да кажуваш дека македонскиот народ е прост народ и дека Александар Македонски бил глупав, а индијците паметни?! Оди си во Индија тогаш мори, или Англија што толку си ја сакаш!!! Па уште кога пробав да и реплицирам, госпоѓата си мислеше ме исмеа со нејзиниот евтин сарказам. ХА-ХА-ХА.
Секаде лажни пријатели и дволични луѓе, лицемерни! Што свет ќе беше ова...
Ѕвер.
Just above my bed

еден мој другар со негова другарка од Србија зборува на англиски
хахахахах попрво ќе зборувам српски отколку англиски!