Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков генијален ум сум, каква среќлија сум тоа е чудо едно. Успеав да настинам буквално за 10 минути. Си излегов од дома здрава, права, сега се вратив настината.Али тоа е, ваљда си се акумулирало и собирало изминативе недела, две. Многу работи се собраа, ама сум весела, фино ми е, не ме боли уво за ништо, мува не ме лази, мислам дека дури и настинкава ќе ја фати мрза па ќе фати штрафта од мене. Е толку сум опуштена периодов.
Немој жено не плачидРАГА,
иМАМЕ ЛИ НИЕ ЛЕКТОРИ У ДРЖАВАВА БЕ ?кОМЕДИИ СЕ ДЕШАВААТ КАКВИ ЛУЃЕ ПОСТОЈАТ ЕЈ
![]()
It's easy as искочи со нови луѓе на нови места, збори за нови работи и пиј некое кафе што до сега не си го пробала.Драга, смачено ми од дружење со истите луѓе, разговарање за истите работи, одење на истите места, пиење на истото кафе и.т.н.
Нема крај на списоков, во суштина ми е смачено од монотонијава....мора шо побрзо нешто да се промени.
Имајте убав ден.
Драга, смачено ми од дружење со истите луѓе, разговарање за истите работи, одење на истите места, пиење на истото кафе и.т.н.
Нема крај на списоков, во суштина ми е смачено од монотонијава....мора шо побрзо нешто да се промени.
Имајте убав ден.
Change? Yes we can!!It's easy as искочи со нови луѓе на нови места, збори за нови работи и пиј некое кафе што до сега не си го пробала.
Change ain't gonna happen by itself.
едит: и за мене важи ова.
дРАГА,
иМАМЕ ЛИ НИЕ ЛЕКТОРИ У ДРЖАВАВА БЕ ?кОМЕДИИ СЕ ДЕШАВААТ КАКВИ ЛУЃЕ ПОСТОЈАТ ЕЈ
![]()
Ај честито.Прво па машко. Падна и првата 10ка на факс![]()