Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
дРАГА,

иМАМЕ ЛИ НИЕ ЛЕКТОРИ У ДРЖАВАВА БЕ ?кОМЕДИИ СЕ ДЕШАВААТ КАКВИ ЛУЃЕ ПОСТОЈАТ ЕЈ
22298_487152024639196_34012191_n.jpg

521662_10151134232611973_279801857_n.jpg

Хахахахахахахахахахахахахахаха!!!!!
Ахахахахааааахахахахахахаахахх!!!!!!!!

Леле, волку се немам смеено на глас којзнае од кога....
Не знам зошто, ама не можам да престанам да се смеам...:icon_mrgr::pos:

Иначе, завчера пишав дека настинав, ама дека периодов сум толку лефтерна, флегматична и во “мува не ме лази“ фазон, што реков дека дури и настинката ќе ја мрзи да ме фати...

Каков генијален ум сум, каква среќлија сум тоа е чудо едно. Успеав да настинам буквално за 10 минути. Си излегов од дома здрава, права, сега се вратив настината. :tapp: Али тоа е, ваљда си се акумулирало и собирало изминативе недела, две. Многу работи се собраа, ама сум весела, фино ми е, не ме боли уво за ништо, мува не ме лази, мислам дека дури и настинкава ќе ја фати мрза па ќе фати штрафта од мене. Е толку сум опуштена периодов.

:icon_mrgr::icon_mrgr:

Излезе точно.:sneaky:
Ни 24 часа не ми траеше настинката, веќе наредниот ден после еден чај бев ко нова.:cool:

Животот е убав. Ама стварно.
Да не ни започнувам со тоа колку ја сакам есента.

Од што е бучна сестра ми некад си мислам дека сум соба до соба со стампедо од слони.

3500 збора. У една вечер. И прават смисла.

Ај ем факин џиниус... Ор факин идиот. Дипендс хау ју лук ат ит.

Луки

Tие за Гинисив рекорд, јас онака дремам 22 сати рекреативно :) Ај отидов имам рабоќе за денеска убајни :)

Драга, смачено ми од дружење со истите луѓе, разговарање за истите работи, одење на истите места, пиење на истото кафе и.т.н.
Нема крај на списоков, во суштина ми е смачено од монотонијава....мора шо побрзо нешто да се промени.

Имајте убав ден.

Драга, смачено ми од дружење со истите луѓе, разговарање за истите работи, одење на истите места, пиење на истото кафе и.т.н.
Нема крај на списоков, во суштина ми е смачено од монотонијава....мора шо побрзо нешто да се промени.
Имајте убав ден.
It's easy as искочи со нови луѓе на нови места, збори за нови работи и пиј некое кафе што до сега не си го пробала.
Change ain't gonna happen by itself.

едит: и за мене важи ова.

Имајте убав ден.
It's easy as искочи со нови луѓе на нови места, збори за нови работи и пиј некое кафе што до сега не си го пробала.
Change ain't gonna happen by itself.

едит: и за мене важи ова.
Change? Yes we can!!
Ајде сите во пакет :)

Драга, мидл оф колоквиумска...ајде до петок...

дРАГА,

иМАМЕ ЛИ НИЕ ЛЕКТОРИ У ДРЖАВАВА БЕ ?кОМЕДИИ СЕ ДЕШАВААТ КАКВИ ЛУЃЕ ПОСТОЈАТ ЕЈ
22298_487152024639196_34012191_n.jpg

:pos::pos::pos: леле......:pos::pos::pos: кај да одам да се отрујам? :pos::pos::pos:

ДК
Од денес нов режим на исхрана...
Уште умот да го средев, ова депресијава нејќит да си ојт.... шо ќе се прајт, шо ќе се чинит......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom