Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К, еден совет "Ако некогаш посакаш да споделиш некоја тајна со твојот пријател, имај на ум дека и тој има пријател." Ете таква ти работа.

Драга, успеаа да се закараат членовиве твои и во тема за одгледување печурки. :pipi: Сега може да констатирам дека сум прочитала се. Па и уште едниот му вика на другиот „абе тапан“... тапан бе :pos: hats off за навредава :cuc:

Имам пеперутки во стомакот. :pipi:Некој убав период се ближи изгледа, чим вака ничим изазвани се појавија. Се надевам. Време беше да излезам од депресијава.

Се бавтав деновиви со Далај Лама и ова неговото ма Кајгич ме дамлоса :

" Да не добиеш тоа што сакаш, понекогаш е чуден удар на среќата. "

И не дека ти продавам мудри зборови од квази сајтови туку стварно ме заинтересира батево и си го читкав ( али онака нај рилекс). Чисто да знаеш.
И убав ден имав денес да си знаеш. Се смеев ко брлив. И сакам како знаеш и умееш да ми организираш утре вакво будење:

Па стварно сум гревче со станувањето у 6 за на работа :(

Кајг, ти нацртав нешо. <3
Ама озбилна досада владее...
kajgi800.jpg

Драга,
Обично не сум голем љубител на делење васпитни, ама кога некој цел ден ќе ми се жали дека му било многу тешко пошто имал температура 37.2 едноставно не можам да одолеам, ме чешка, ме скокотка рачето за bitch slap. Се подзабораваат луѓево и почнуваат да изводат бесни глисти. Особено оние распрдените.
Утре ќе бидам рок ѕвезда. Најзабавен дел од вторниците ми е една сестра што е убедена дека знам германски, секој вторник ми става канила и додека ја става си прави монолог и ме гледа радосно, на што јас и одговарам со "ја, ја" и дебилен осмех (што воедно не може да го види пошто е под Darth Vader маска). 100% си мисли дека сум или тежок мрчатор или со некој поремечај :unsure:
Иначе, на сите им реков дека ќе спијам, but I liiiieeeed! :sneaky: Сакав да си поседам малце на раат во тишина, ама татко ми реши да биде дружељубив и дојде да ми прави муабет за неонката во кујна и осигурачот на пластиката на лустерот. Од тоа, додуша, стварно ми се приспа. А, и секако одев накај метаморфоза во параноичниот папагал, така да подобро што ми се приспа. Ќе го оставам смислувањето на тестаментот за друга вечер. :D
Одам сега стварно да спијам. Стварно, тебе не те лажам, жими Елвис!
Ти сакам,
Н.
Едит (скоро пола саат покасно): отиде Елвис :icon_lol:

Драга Кајгана,

Болки во телото од Кајгана-ракометот во неделата и болки во главата од пензионерите во ЈСП. Ама ќе се преживее :)

Друго.. да почна саем на градежништво. 90 денари карта :/ ама ќе идам утре со другарчиња.

И се острам да се запознаам во живо со една кумановка. На интеренет е многу тапа, да видиме каква е во живо. Ама малку да ме опуштат болкиве...

Драга, очајно сакам да ми се јави и да одиме на ручек. Или вечера.
Иначе топ денеска предавањето. Човече, 40 високо образовани магистри, доктори, судии, претседатели, слушаат, а јас 3 саати предавам во мојата топ форма. Ѕвер сум, жими мајка. Сама си се восхитувам колку сум добра.

Ми фали уште некој да се склупчам вечер до него и да му кажувам како сум си поминала.

Јутубот по некоја си собрана статистика од претходно слушано, ми препорачува да слушам Цезарија Евора, Џеј Рамадановски, The Stranglers, Loona Natasha Bedingfield и Пепи Бафтировски.

Се плашам Редтубот да го уклучам.

Се осеќам ко на распуст. Мозокот ми зафаќа само позитивни фреквенции, а оние колку имам за учење никако да ги пронајде.
Туку остај тоа. Си играла ти драга ко мала со барут од петарди ? Го бериш од непукнатите и го палиш. Епа јас то денес го направив и ми летна кожата од палецот. I'm still a kid and forever will be.
Тешко на моите дома.
:coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom