Значи денес многу емотивен ден. :w00t:
Ми почна онака супер, лајт, профи, екстра, најс, закон! Ама понатаму се случија некои многу факд ап ствари -.- но не ми е важно тоа сега! Само што искочив на една цигара до надвор и што да видам... СНЕГ!:bananafuck: Онака баш снег во права смисла на зборот, не ко тој лигавиот што заврна пред една недела. Вака не сум се радувал на снег одамна, ми требаше тоа.:bounce:
На комшијта колата му нацртав пенис на стаклото ама не очекувам да се гледа до сабајле пред да тргне на работа, направив едно 5-6 профи топки снег и се замавав кон цело маало... За малку прозор на комшо ќе му искршев, мачката што ми дреме по двор ја лупнав асално по глава, се зашемети, начекав на главна некој меѓуградски бус кој му мавнав 2 топки онака сочни кон заспаните патници. Таман сега можам мирно да си легнам... ИЛИ НЕ! Одам на уште една цигара надвор и да направам уште некоја глупост, не можам, посилно е од мене! Сакам да сум копиљ пак и да немам грижи! Да прескокнам основно (освен 7одд <3) и да отидам пак средно!
Дај бе што ми стана на мене почнав и јас да станувам редовен на темава -.- а највеќе ја мрзам дека нема некаква поента, повеќе ми личи на i-need-atention тема отколку за некоја што може да се дискутира...
Имам многу работи да си кажам ама нема дека одвај чекам да отидам надвор и да ја начекам комшиками Васка и да и зденам еден хедшот меѓу очи:cartman: оти ја мрзам од дното на душата

!
Си го прочитав мислењето сега и што да видам! Станувам како некое лигле од форумџииве што се редовни на темата и има фантазии да спие со мажи! Добро што не се многу, дали еден двајца кекекекеке
оувр енд аут да не кажам... позз идам ја!:stan: