Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Sedam so 2ca pacienti... edniot kaze
Pred jedna nedelja socijalno mi je dosao I kontrolu u stan... ziveo sam 17 godina bez da platim kirija sve za deca je bilo pokrieno i sad treba da platim 417000 evra dug drzave..(glupiot samo ne trebal da stapi povtorno vo brak tamu se prikazuvas kako razveden, samohrana majka).

drugiot kaze

Igrajmi sparta nexte tor ajnz erste halbzeit za 300 Evra... a ti kako kod tebe
Jas: mi kaj mene od plata ako ostanat 2-300 evra dobro e mirno kuca posao I tako( me gledaqt kako od Mars padnati)
Drugiot kaze: Kolega sad dolaze pare od dostava pokriem jas cel svoj dug (normalno kokain)
Prviot kaze: jas sam uspeo da podignem 80000 evra kredit ( neznam kako).
- Rodjeni ti moras smenit mentalitet samo od posao ne se zivi....

Ми даде втора шанса, и покрај се што се случи, ни јас не знам зошто, како сум го заслужил тоа и зошто ме сака толку, зошто после 4 месеци иако ја знае целата реална слика пак одбира да биде со мене. Сега требало само никогаш пак да не ја разочарам како летото, а и самата она не знае дека нема да се случи навистина никогаш затоа што "причината" не беше ни во летото, не беше ни во тоа што она се пресели а јас останав сам и бев слободен да правам што сакам ни пак што јас сум некој јак мангуп што вртел две женски у исто време, "причината" е нешто повеќе од обична студентка и летна афера, нешто што прв пат го почуствував во овој живот кој го живеам цврсто по норми и убедувања нешто кое не знам ни јас зошто се случи баш кога мислев дека тоа е тоа кога стнува збор за врски и иднина во тој дел од животот, нешто помеѓу двајца толку различни ликови а длабоко толку слични, ама ете се заврши без и да почне, одлучив да останам на тие норми и убедувања па дури и ако тие 2 месеца сум бил најсреќен во животот, дури и ако можеби свесно сум пропуштил цел живот да се чуствувам како тие 2 месеца. Сега останува да го живееме тој живот со норми и убедувања, а последното лето, плажата, сите места низ градот, паузите со неа, сите тие симпатични слики од ватсап што ми ги праќаше, зелените очи со насмевката и тиквешкиот дијалект само да останат во сеќавања. Јебига.

Последно уредено:
ДК
ај ова Данциве што растураат во ракомет ама оној Хансен освен што гази, косава како од реклама за Ревлон да му е... Ме фати срам, ставив спреј за сјај на коса инстантно.

Здраво Кајгана....

Имам пациент пред умирање ...

Го носам у матичен ....

Нема термини за Пулмо .....

Нема термини за Кардио .....

Нема термини за Гастро ....

Не може да дише,вади упат одвај за микро у Државна ..... Немаат реагенси .... И те враќаат пробај утре пак ....

Пак до матичен ..... Пробај приватно онда ....

Биотек ....

За 25 А група вируси чини дечко 4500 денари

За Б Група 25 вируси чини 4500 денари .... А само специјално за вас двете групи за 8700 денарииииии .... Сакате термин во Капиштец или Ѓорче ?!!!!! Ебете се .....

Авицена ..... За 500 денари пониско .....

Боље ќе цркне .... Биде ли биде ..... Ебем ти здраствено.....

Здраво Кајгана....

Имам пациент пред умирање ...

Го носам у матичен ....

Нема термини за Пулмо .....

Нема термини за Кардио .....

Нема термини за Гастро ....

Не може да дише,вади упат одвај за микро у Државна ..... Немаат реагенси .... И те враќаат пробај утре пак ....

Пак до матичен ..... Пробај приватно онда ....

Биотек ....

За 25 А група вируси чини дечко 4500 денари

За Б Група 25 вируси чини 4500 денари .... А само специјално за вас двете групи за 8700 денарииииии .... Сакате термин во Капиштец или Ѓорче ?!!!!! Ебете се .....

Авицена ..... За 500 денари пониско .....

Боље ќе цркне .... Биде ли биде ..... Ебем ти здраствено.....
А ако е пред умирање зашто не си го однел на ургентен?

Заштое е тој ургентен устврари???

Почитувана Кајгано,

И тебе ми те фати заразата наречена цензура.
Кај го најде па Psyside да брише мислења, :tapp: бар Kadaif или Bijons или Stern да беа. Во темата дежурна ординација на членот со проблемот на кожинката, дадов совет за Колоидно сребро за надворешна употреба (нема никаков нус ефект), плус потенцирав никако во очи, ама според Псај тоа е строго забрането, најверојатно мора да се само суплементи. Иако еден од повлијателните научници, што на располагање има еден куп модерни инструменти, кој тестирал на своите деца и жена, на близнаци, отворено си кажува, суплментите немаат некое влијание
1:54.00 сумирано
Tim Spector, is a Professor of Genetic Epidemiology and Head of the Department of Twin Research at King’s College London. He’s a leading expert on the gut microbiome whose work has transformed what we know about nutrition and health.

Кајгано, веќе во темата здравје не пишувам, штом цензура по 2 пат правиш, без некое објаснување. Додека модераторот одговорен за тој форум никаде го нема со некое мислење, ама затоа спремен за бришење на моите постови :aplauz:

Кајгано, а ако не сакаш ни на другите теми да пишувам, тогаш @Acid стави го @Psyside модератор на сите теми и нема повеќе да ви идам на живци. :icon_lol:

Со цензура самите признаваат дека лажат:
1675113976003.png

Влегувам во еден од ланецот на супермаркети и земам производ кој е блиску до влезот/излезот и и се обраќам на касиерката:
-Џабе кружев од таму кога можев од тука да пресечам за на каса..
Вика можеш и од тука ама морам да те гледам(демек да не избегам без да платам)..
Си мислев ама не ми беше згодно да и кажам:
-Ја ако планирам да крадам попрво тебе би те украл целата комплетно со тие зелени очи и тој сексипил кој "обара" од прва пошто вредиш многу повеќе него целава роба у маркетот,али баталив некогаш е подобро да премолчиш некои работи кои ти се вртат во глава...:coffee:

Не ми е јасно зошто кога на некого ќе му се роди второ дете викаат "----- по втор пат стана мајка/татко"

Не може по втор пат да станеш нешто што веќе си.

Еве, со овој глуп пост, и официјално по 41845 пат станав горд постирач на пост на Кајгана форум.

Драга, сакам да победувам ко скУпјанец над провинцијалциве ко што порано ги местеа редовно да победуваат во ко овој кВис на пример. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom