S
Samurai_Sk
Гостин
Проблемот кај нас е што 99.9% во државната администрација е простјалак, неизживеани луѓе со 0 домашно воспитување
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

и не ми текнуваше по 2 мин пуштам филм и ете ја песната во филмот значи немаше теоретска шанса главниот лик во 2017та филм што нема допирна точка со песната и тоа време - 1980ти да ја пеј и ооп ја испеа и ми текна текст која е што е
. Знам дека нема денес да помини и да е полесно ама ќе биди, мора да биди полесно. Си се движам моментално на еден пат и една патека на кревање на свои лични стандарди и почетно има добар резултат ама иако се осеќам скршен си продолжвам со насмевка, со култура и фин. Па какво чуство е кога влегуваш во сендвичара или продавница или нешто такво и си за промена фин и културен како те гледаат луѓето ти се топли душичката. Вчера на пример на вработената во сендвичара и се понудив и помогнав во раскревање, фаќање работи а отидов само да си порачам сендвич и да не се мачи кутрата сама на работа подраскренав па да ја видиш Кајги таја насмевка на лицето.^Eднаш така со татко ми незнам како падна муабет за песната 223-305, се возевме во кола патем и по една минута 2 после муабетот пуштам радиото, на радио станица беше наместено не на CD и токму 223-305 и ТОКМУ на рефренот. Се чудевме и смеевме двајцата едно добри 2 минути. Тоа веќе да не правиме муабет колку пати некој што си го зборел оооп одненадеш ќе ти излезе пред очи. Ама вакво нешто прв пат и засега единствен ми се има случено

Не е само на заебанција на фб , буквално пичето си го смени името по сите закони и административни процедури.