Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ако за некого се надевав, праев све што можам и изгледаше дека ќе ја биде работата, ми даде гол у 90та за пролаз даље. Јебига, ќе морам да се навикнам дека сум вечити лузер. Како во љубовта , така и со факултетот забушавам, не знам што ќе биде, али страшно ме нервира. Смачено ми е од сите луѓе , смачено ми е од све што се дешава во ова парче земја. Ми се иде некаде далеку од сите, да бидам раат некој период и да пробам да го сменам начинот на живот. Едино ме радува што има уште многу луѓе што играат фудбал во слободно време, па можам и ја негде да си ја истурам нервозата собрана од претходните денови. Исто така заклучив дека овој народ (во глобала) не заслужува парична награда, како награда за некој успех (конкретен пример турнир во фудбал). Очи ќе си извадат за тие мочани пари, да ти се изнамочам у парите. Си пцујат мајки, шајки, ќе се тепаат за смешни 50 евра по чоек. 

Ок Марио и Пеџа ќе се смеат за ова ама имавме таква пракса со него, чат пат му пишував тикети кога не можеше он да пише. Ќе пуштам едно на 100че после у негова чест. Лесна ти земја мајсторе, се гледаме во некоја наредна прилика.Не е многу пари, 500 и кусур денари, ама добитно е. Сега цел се наежив жими се...Иако ми беше комшија сепак со него израснав и ми беше како дедо. Маме му ебам колку е суров животот, за две недели човекот отиде, од нигде никаде... Ме јаде језа од сабајле зашо последните зборови му биле да му направам јас тикет пошо немал пишано ништо месец дена...Ок Марио и Пеџа ќе се смеат за ова ама имавме таква пракса со него, чат пат му пишував тикети кога не можеше он да пише. Ќе пуштам едно на 100че после у негова чест. Лесна ти земја мајсторе, се гледаме во некоја наредна прилика.