Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Соремам колоквиум,а надвор плави и црвени орки знамиња веат.
Јувентус местеше текми на времето,нашиве политичари избори договорија, само дали у пржино или уште на "неофицијалните" 8 средби меѓу апсолутните македонски племенски водачи.
Лучиано Моџи може вода да ви носи бе хоштаплери.

Сега гледам бе факинг Стајковци што ги поплави жива глава што спасуваа и имаа над 30 загинати и огромна материјална штета се тоа ради ДПМНЕ и нивните проекти и непроекти во таа област го изгласале убедливо.. Ехх мојата чудесна земја...

^Немаат гајле значи вмровците.Чим имаат моќ да напраат пороен дожд да врне и тоа само на определено место, ќе си ги земе саудиска арабија да им праат дождови и ќе си се напунат кеш исто како и на власт да се.
фејспалм х100

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

КАКОБЕ НЕСФАЌАТЕ ТОА СО ПОПЛАВАТА БЕШЕ БОЖЈА ВОЉА, ТАКА ГОСПО ЧИНЕШЕ, НИЕ МАКЕДОНЦИ ССМЕ СТРАДАЛЕ И СЕКОГАШ ЌЕ СТРАДАМЕ, АРОН ДАВИД МОЈСЕЈ И САМУИЛ БЕА МАКЕДОНЦИ, ИЗБРАНИ ОД ГОСПО, СИТЕ ЧЕДА НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ!!!!11!!!!

Ќе ми извините, барем еднаш.

Да ви ебам матер СДСМ. Да, да. На сите до еден.

http://fokus.mk/fokus-za-marko-chalasan-da-mu-pomogneme-na-deteto-genij/

Значи го имаме момчето шо е гениј за компјутери , држи предавања на престижни факултети по Америка и Британија , и неможе да најде нешто фриленсер да заработи за кирија и др основни потреби и мора да бара помош.

Од друга страна ја имаме велешката сајбер ''мафија'' шо фабрикува вести за изборите во САД , и заработува илјадници долари од истите.

Ај сеа иди најди му нзс. :toe:

Ај што мака ми што не научив да свирам гитара, па вечер под прозор кај тебе убава госпоѓице да свирам серенади...а може со телефон?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom