Хељоууу кајга,
Со другарка ми шо ми е ко сестра, се дружиме више од 20 години, седнавме кај неа дома, сама беше, збрчкавме гранде шопска и ја начнавме од татко и жутата, додуша не ја начнавме него ја утепавме цела јеботе, ми се врти типкава и со полупарализирана уста ми вика : сакам да ти кажам нешо шо може да ни го расипе пријателството.... Фак си викам, ајде кажувај.... Ќе ти кажам само да идам до wc вика, иде таму бљува се дере ко свиња на клање се треска со капаци по чело, прскаат дршки од пиперки по плочки, се враќа ко Круела де Вил, вика идам да дремнам малце одма ќе дојдам... после 5 минути ми вика дојди легни до мене, ај да не се распраам, идам ја, легнуем у тишина до неа и слушам како цревана и вадат мистични и семиретардирани звуци ко оргули у америчка црква, ждрига у себе ко баба му на едно другарче после редок грав и газоза, и коа виде дека не ја рецкам баш, ми се сврте и ми вика ај собери си ги работите и иди си дома.... Фалим те боже си викам, те имало сепак.... Кој кур е со жениве денес бе, јест да се накотија педери, додуша после случкава и ја се осеќам ко таков, али па да му ебем матер, не си нормална јеботе титов курац да те јебо..... Грам морал и срам да се немало, исто како последните две кучки шо бев со нив, кај кур ги наоѓам, кур да ме утепа пизда ли ми материна глупа.... Утре таква ли да женам и деца да ми чува јеботе??? Закључок, не идам више на чајанки пропратени со жута и љута...
Влагаш у такси, му праиш муабет како е топло времево, он ти се дере МОРЕ ДА ИМ ЕБЕМ МАТЕР ЈА НИВНА....
Епа фала ти кајганче шо ме ислуша, ај создравје.