Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Нема поголема лага од рекламине на инстаграм дека ГПТ напишал на некого книга и книгата сега ја продава по 1000 пати на ден за 79$ и слично. Тоа такви превари гнсни се, да не се лажат луѓе да инвестираат пари у такви курсеви. Или незнам, најди на ТикТок нешто што е тренд, види проблем поврзан со тој тренд, изгенерирај 4 страни ПДФ со “решение” за провлемот за 4,99$ и продај го миљон пати. Така е тоа, ќе допреш ти до миљон луѓе со 0$ реклама.

ДК,

Жими сѐ во секое добро има и лошо. Ама некогаш па знае лошо па лошо хахаха.

Иначе ако имате нешто сус пријавувајте.

Драга

Не дека Груевски ќе ставеше ред у државата,ама тргна по тој пат ,и така се расветли,и мој термин,и администрација,и факултетот Уким така го спушти малку ,го растерети Скопјено ,ах тоа Скопје убаво .
Е сега ,кога ќе се вратам во времето и стварно ќе ставеше ред.
После па Заев , паркинг, пораки, вработување,500 просечната...

Ма ајде ,не докусирифте, точка.
Автоматски споено мислење:

Драга
Гледам Бијонс пишала за Сергеј и Љупка.

Та ,кој снима? Мажето на Љупка.

А бе Љупка дрндупка.

А овој , Сергеј (Sir Gay) демек жени сака? Е од кога бе Скопјани?

А на Љупка,сите другари и се фризери,манекени и стилисти во Струмица.

Она затава и толку се ,,разубаве.

Она ,јест груба и грда.

Пошто очигледно не го сфаќаш концептот на форумот како платформа, ти давам можност да прогуглаш и да се едуцираш. Ако планираш да пишуваш и дискутираш (лесно е тоа за тебе лебати, писател си) - може да останеш на форумов. Ако продолжиш да спамираш со рандом слики направени од телефонот со мрсна камера, подобро префрли се на друга мрежа. Следниот пост со слика ти носи забрана за пристап.

Bye Bye Reaction GIF by GritTV

ДК,

Со мене како другарка е лесно, ама стварно лесно.
Треба само да ме понудите шетање или трошење. Нема не да чуете.

Ајде наздравје викендче.

Годинава од јан-јун еден споен викенд не мрднав од дома пошто ми се поебаа сите планови.
Епа втората половина од годинава е моја куче едно.

Наздравје 2 годишнина бтв ;)

CA398D99-92EE-4914-9F3B-7225B148366B.jpeg

Драга, од прашања кои ме мачат е следново како неписмени луѓе си фаќаат женски, па дури и до брак стигнуваат? Дешифрирањето на неписменоста ги прави привлечни ваљда, м?!

Кајг,
што нема на овој свет, сакаш да му помогнеш, а тоа се сфаќа како негативен обид, според кривичниот законик ако не помогнеш на некој што му треба помош, а животот му е во опасност е казнливо дело, една од човечките вредности е во опасност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom