Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓето ги делам генерално на тоа дали во понеделник вечер гледаат ггмк или лазаров подкаст.

Архангелите ме водат но не клекнувам додека ти не ми наредиш. Мојата борба е праведна и нема да запрам до мојот суден ден.
Силата која ти ми ја даде ќе ја употребам правично.

Najtesko e da se odviknes od nekoi raboti a posebno koga:
Ga stanuva da, Wala stanuva voda, wata stanuva vrata... On apdejtiral, A ti si zaglaven so mozokot uste vo prvite zborovi posto gi slusase skoro godina dena...

Прв пат денес видов на Линкедин дека некој е возбуден што попил отказ од работа затоа што тоа му ги отварало можностите за понатаму...Не бе се е отидено у три лепе.

Ама кога ќе ми стават низ продавниците во моловите обезбедување тетка на 55 години од метро и Зебра ќибрит за да спречи некој да не украде нешто или некој друг инцидент. Зошто побогу?

Јебеш ти нација шо нема соодветна музика на која може да се удави во алкохол. Америте гледам пијат на некоја кантри музика Жолин Жолин некоја, тоа ти е исто како да пиеш на нешто ќе те питам бабо од Некст тајм. Германци швајцарци пијат на некој поп-рап со некое педерско рефренче на кое дигат раце.:unsure::unsure::unsure::unsure:

Абе се знае Ефто Пупиновски туѓа си бескрајно, Ибуш со розо моја, или кај браќата Срби ако неко пита од Слоба Раданович и звук тишине од Пријовичка ... абе да се удавиш да умреш да не ти е мака. Ебеш и економија и услови и се.

:pijani::pijani::pijani::pijani:

Skime spavaas moja ranoooo :pijani: :pijani:

ДК

Ворен Бафет вети дека ќе донира 80% од богатството пред неговата смрт. И навистина е така ќе продаде акции и ќе донира на фондации кои се под контрола на неговите деца. :lolzz::lolzz::lolzz:

П.С За тие што не разбраа, наследство со екстра степс најверојатно за да избегне данок.

ДК,

Паметен човек Бафет. Што има на ојлевци дојлевци што не ги знае да им остава пари, и ја би напраил истото.

• Хаха
Reactions: #33
Сите знаеме да му трубиме на човек да најде работа одма. Но не сите знаеме на кого треба, а на кого не треба да му трубиме да најде работа одма.
Немање волја и имање мрза не се исто. И немање можност е различно од овие.
Без добро ментално и физичко здравје и поволни можности колку и да сакаш да работиш уште денес, не можеш.
Како никој не се нафаќа барем малку да го подобри светот за да нема безволни и мрзливи луѓе?
Секој е прв во редот за осуда, а никој нема во редот за решение.

Драга,
467532998_994537259380853_5109889039664363945_n.jpg

Ви текиња кога на времето грујовистичките економисти економисти вработени во администрација не убедуваа дека не чинело да растат платите и требало да има девалвација на денарот?
Епа сега истите тие лингури бараат работа во приватен сектор пошо не се живеело со 27000 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom