Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Body Hook-Head Hook-Cross 3*60=180 удари без нараквици без ништо. Ми вика ќе сум ја скинел вреќата така, ако ја скинам ќе си купам нова.
Помалку агресија има во мене ме смирува тренингот дури сум заборавил како беше никогаш нема да престанам, сега секоја ден имам по половина саат тренинг. А и начинот на размислување ми се врати исто како Џо Роган во видеото:

ДК,

Се мислев на некој ден да одам во грција на одмор, да видам шо е hype-ов толку али кога се слеков...сум пуштил мешенце од шпагетите шо ги лапав цело зимо и влакнава на грбов ќе почнам во плетенки да си ги врзувам.:pos:

Кулата до крстот на Водно почнува да личи на џамија или така ми се чини? :coffee:

Моментот кога ќе и го видиш изразот на лицето на менторката, а пред неа си ја завршил добиената задача. :angel:

Не дека не сум во можност туку не сум се решил.Искрено и се плашам(знам), затоа ќе ти се обратам тука.Се вработив пред некое време.Додуше не сум уште вработен туку сум на обука.Интересно не викам не, динамично е има муабет со луѓе и не ми е досадно.Малце сум зарѓал со англискиот мислев дека знам повеќе, ма да и треба да се опуштам уште малце.Се надевам дека ќе ме биде и ќе ме задржат.Упишав втор факултет и ми останаа малце испити.Замисли еј положив математика, а имам паднато изборен.Кретен на кретените така ? Другиве се топ, секој си тера свој филм битно сите се среќни.Задниов месец слабо и ги гледам, се пореметувам во лето ми треба одмор од сите.Запознав нови дечки од факултет.Фала што ми даваш сила.Ќе беше уште боље да го правевме муабетов во живо знаеш.Очигледно сите можат да кажат тоа е и по некое време да се соочат со реалноста, арно ама јас очигледно не сум сите.Те чувам во срцето засекогаш.

infnty

Кога сме кај англискиот ... :pos::pos::pos::pos:

Правам муабет со девојче од Германија , уствари од тука по потекло али родена и израснета во Германија и незнае многу македонски , и за полесно правиме муабет на англиски.

И се среќаваме јас бев со еден другар , она со братучетка и и конверзацијата си тече и во еден момент она кон другарот ..

Sorry , and you are? ( Сакајки да се претстави )
И овој ко од пушка : Very well thank you.
Јас: No, she ask for your name ... па и на англиски му одговарам.:pos::pos:

Значи се газевме сите четворица , оддамна се немам изнасмеано така од срце , солзи ми течеа.:pos::pos::pos::pos::pos: Не дека и јас сум нешто посебно со англискиот граматиката ми е лудница , али ова беше врв.:icon_lol:

Кајги,

Се разбудив влажна :oops: Не знам што ми е , ме држи некоја еуфорија и ми се прави нешто dirty уште насабајле.

Ајде да се симнам долу до стазата за трчање да потрошам вишок енергија (и уз пат да сменам влошка)

Се очекува топло време и пак ќе се потиме а ? Мммммм во глава ми се врти испотено машко тело :love:

Убав ден на сите и нека ве држи позитивно расположение ко и мене . Бацки :backa:

Кајги,
Се разбудив напален, топ ми е и ми се прави нешто дрти уште по сабајле :)
Што викаш да тркнам до стаза за трчање да и го потрошам вишокот енергија на @Antigona? :D

Кајги
Ќе ги соберам постовите на една твоја истакната членка, ќе додадам нарација и ќе издадам книга "Влажниот дневник на стујардесата". Верувам дека за кратко време ќе биде бр еден книга во светски рамки, а по неа ќе снимаат и серии, можеби и некој филм да произлезе......

Осет да се немало, осет!!!!!!
Ќе си речеш млада дама, прошетана по светот, видела 100 пати повеќе отколку другите....
Ама џабе све тоа на крај... ЏАБЕ!!!

http://www.plusinfo.mk/vest/76817/izborite-za-studentski-lider-pod-sekoe-dostoinstvo-galerija
http://www.plusinfo.mk/vest/76817/izborite-za-studentski-lider-pod-sekoe-dostoinstvo-galerija
Еве каде е изворот на проблемот. Ако уште во факултетските холови има ваква поделеност меѓу македонци, ако се одјебава секоја процедура и закон, како може да очекуваме од нас да биде држава и да имаме било каква иднина пред нас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom